Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A nyugati női társadalom...

Kroms kérdése:

A nyugati női társadalom mekkora része van vele tisztában, hogy fegyverként használják őket a fehérek kiirtása céljából?

Figyelt kérdés
Van rá esély, hogy elegen rájönnek közülük, mielőtt kihalnának a fehérek?

2023. okt. 14. 06:37
 21/96 anonim ***** válasza:
79%

Számomra félelmetes, hogy számodra probléma az, hogy a nők is tanulnak és dolgoznak, ahelyett, hogy állandóan rettegnének, hiszen teljesen ki vannak szolgáltatva valaki másnak. Ha ezt komolyan így gondolod, akkor komoly problémáid vannak.

Sokféle nemzetiségű barátnőm és barátom van és többség nemhogy a saját rasszán belül választott, de a saját nemzetiségén belül is. Vannak nyilván kivételek, például magyarként Olaszországban élek az olasz párommal vagy az a kínai barátnőm, aki Magyarországon él és magyar párja van.

24/N

2023. okt. 14. 19:53
 22/96 anonim ***** válasza:
79%

#20“ "Értem, tehát te visszaterelnéd a nőket oda, hogy ne tanuljanak, ne dolgozzanak, ne képezzék magukat, hanem csak egy életcéljuk legyen: a háztartás és a kölykök pátyolgatása." - Igen, mivel erre lettek tervezve. ”

Nyugodtan költözz be egy barlangba, de a társadalom többi része maradna a XXI században. Undorító szexista disznó

2023. okt. 14. 20:02
 23/96 A kérdező kommentje:

Pont a te fajtád terjeszti az ilyen mocskot, úgyhogy a helyedben inkább kussolnék erről.

"Régen hogy tudtak megélni a nők munka nélkül?" - A férfiak segítségével, ahogy annak lennie kell. Egyébként most is erről van szó, csak közvetetten, az államon keresztül. Ha nem lennének a férfi adófizetők, GYES és GYED sem létezhetne. A különbség csak annyi, hogy most a férfiak ezért az áldozatért cserébe semmit nem kapnak, vagyis ki vannak zsákmányolva.

"Ha ezt komolyan így gondolod, akkor komoly problémáid vannak." - Nem, ez csak annyit jelent, hogy szeretném, ha fennmaradna a fehér faj.

"Nyugodtan költözz be egy barlangba, de a társadalom többi része maradna a XXI században. Undorító szexista disznó" - Lehet mocskolódni, de attól még ki fog halni a fehér faj, ha nem változik meg a nők gondolkodása nagyon rövid időn belül.

2023. okt. 15. 15:22
 24/96 anonim ***** válasza:
80%

“ Lehet mocskolódni, de attól még ki fog halni a fehér faj, ha nem változik meg a nők gondolkodása nagyon rövid időn belül.”

És? Akkor mi lesz? Nem vagyok szülőállat, nem érdekel, ha “kihaltunk”. Pont ideje lenne.

2023. okt. 15. 15:36
 25/96 anonim ***** válasza:
53%
#25 tehát vagy a cigányok erőszakolnak halálra, vagy a fehérek használjanak gyerekgyártásra emberi lény helyett. Érdekes. Miért lenne jobb az egyik a másiknál? Ugyanúgy szexuális tárgyként vagyok kezelve.
2023. okt. 15. 16:08
 26/96 anonim ***** válasza:
76%
#27 bennem aztán semmilyen anyai ösztön nincs. Undorodom a gyerekektől, és a terhesség gondolatától is rosszul vagyok. És köszönöm, magasról teszek rá, hogy te vagy a válaszoló nem ért ezzel egyet. Nem az én bajom.
2023. okt. 15. 16:12
 27/96 anonim ***** válasza:
82%
Suttyó fasiszta a kérdező, aki azt hiszi, hogy attól hogy a fehéreket többnek tartja, attól külömb lesz, miközben minden ember egyenlő
2023. okt. 15. 17:10
 28/96 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, itt az ideje a felvilágosításnak..... Nincsen olyan, hogy fehér faj.... Ha már rasszista akarsz lenni, akkor értsd, hogy miről is írsz. Az emberek rasszokra oszlanak, europid, negrid, mongolid, illetve a vegyes házasságokből születnek a kevertek....és egyik nemzet szülöttjével sincsen baj ilyen okokból.... Te, kedves kérdező nem vág, több egy unatkozó, rasszista, bunkó parasztnál.
2023. okt. 15. 18:22
 29/96 anonim ***** válasza:
81%
#29 már kislányként sem babáztam, és amikor rokon babákat hoztak mutogatni, gyakorlatilag mindegy, hogy 5-10-15-20-25 éves voltam, mindig viszolyogtam tőlük. Van hogy egyszerűen valaki nem akar gyereket, a “propagandától” függetlenül. Amúgy a propaganda sem az, hogy ne szülj, hanem hogy ne szülj, ha nem erre vágysz. Nagy különbség, 3 egész agysejt kell a megértéséhez.
2023. okt. 15. 18:29
 30/96 anonim ***** válasza:
33%

"miközben minden ember egyenlő"

Max a mesében.

Ha a japánokat és szomáliaiakat összehasonlítom, nem látok egyenlőséget semmilyen tekintetben, akkor sem ha egy new yorki fekete hajléktalant vetek össze egy befutott manhattani ügyvéddel.

Max jogi értelemben lehetnek egyenlők, de úgy is max papíron.

2023. okt. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!