A nyugati női társadalom mekkora része van vele tisztában, hogy fegyverként használják őket a fehérek kiirtása céljából?
Ilyet legfeljebb elvétve hallani, és csak a világ keleti felén. Úgy tűnik, erősen alul-tájékozott vagy...
Ha az "rabszolgaság", hogy gondoskodsz a szeretteidről, akkor igen.
"egy olajsejk, aki építészeti csodákat valóssíttat meg a vagyonából, és egy német dorgos felsőbbrendűségtől áthatott hajléktalan." - Egyrészt az olajsejk beleszületett a vagyonába, vagyis nincs saját érdeme, másrészt az építészet pont az a terület, amiben a fehérek messze a legjobbak. Drogos csövesek közül pedig a legtöbb (arányaiban is) nem fehér, úgyhogy ez megint nem nyert.
"egyiptomi kultúra műalkotásai" - Mármint a rabszolgahadakkal építtetett kőhalmazok?
"a pusztában bolyongó ősmagyarokkal" - Mármint a kontinenst évszázadokon át uraló, szinte legyőzhetetlen, és a korszakban kimagaslóan fejlettnek számító seregekkel?
"Dél-amerika, India... a gyarmatosítás előtt virágzó kultúra - mi, fehérek tettük tönkre." - Nem tudom, te mit tettél tönkre, de én sosem jártam arra, úgyhogy a saját nevedben beszélj. Amúgy India már elég régóta nincs megszállás alatt, de mégis alig üti meg az europidek középkori fejlettségi szintjét, pl. a WC-t és a szennyvízelvezetést a mai napig nem sikerült még feltalálniuk... Amit viszont egyértelműen a fehérek nevére lehet írni, az a teljes civilizált világ felépítése.
"érdemes lenne elfilozofálgatni" - Meg érdemes lenne a valóságból kiindulni, ami pedig az, hogy nem a sárkunyhókba próbálnak menekülni a fehérek, hanem a fekák menekülnek a felhőkarcolók irányába. "Nyilván" azért, mert "jobb" a sárkunyhó előtt "eldanolászni egy jó vadászat után a tábortűznél" (amire bármelyik városban is bármikor van lehetőséged), mint annyi pénzt keresni, hogy vehess egy tágas családi házat, meg egy jó autót, amivel akár a világot is bejárhatod...
Ne magadból indulj ki...
Egy kis kontextus?
És a kedves kérdező mennyire van tisztában azzal, hogy egy bizonyos szervet, amellyel rendelkezik, nem igen használ?
Az abortusz az "csak" abortusz és kész. Nem kell belelátni a sok butaságot.
Ja értem, tehát csak mocskolódás volt.
Jaja, "csak" gyerekgyilkosság, nem kell belelátni a sok butaságot.
Kérdező, annyira látszik, hogy össze-vissza beszélsz, és azt se tudod, hogy mikkel példálozol.
Csak egy példa: a piramisokat nem rabszolgák építették, hanem napiszámos munkások. Számtalan írásos maradt fent arról, hogyan osztották be a munkásokat, mikor és mennyit fizettek nekik. A legjobb munkásokat sokszor a piramisok (amik sírok, nem "kőhalmok") környékén temették el jutalmul. Ha nekem, aki éveken át tanult egyiptológiát és a jelenlegi munkájának is a része, akkor nyugodtan olvass Hérodotosztól vagy Imhotepről. Ha cseppet modernebbre vágysz, akkor Zahi Hawass-tól.
Tudom, hogy nem érdekel a téma, de azért megmosolyogtató, hogy úgy emlegetsz fel témákat, hogy semmi valódi tudásod nincs róluk. Ez egyike azoknak az okoknak, ami miatt teljesen komolyanvehetetlen a kérdésed és a hozzászólásaid.
Sok jelentősége nincs amúgy, hogy rabszolgák voltak-e. A lényeg, hogy építészetileg az egész egy nulla. Hívhatod síroknak, de akkor is csak egymásra pakolt kőtömbökről van szó, amik semmilyen szinten nem hasonlíthatóak pl. ókori görög építményekhez, vagy a barokk stílusú katedrálisokhoz. Egyébként meg vicces, hogy nagyjából az összes érvemet figyelmen kívül hagytad, de a jelentéktelen részleteken meg hosszú sorokon át lovagolsz. Pont, mintha tudnád, hogy abszolút nincs igazad, de mégis próbálsz valamibe kapaszkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!