Ez a vers megfelel a műfaji követelményeknek?: Állok a kertkapu alatt Várom, hogy felém tekints De te soha nem jössz amikor várlak Elveszik minden, ami volt vagy lehetett.
Figyelt kérdés
Ezt a verset azért irtam, mert nehezsegeim vannak. Nem tudok szembenézni azzal, hogy már nem tudok a társadalomba beilleszkedni segítség nélkúl és még nem találtam megfelelő segítséget.2023. szept. 19. 20:58
1/16 anonim válasza:
Pedig van. Pszichológus a neve.
2/16 anonim válasza:
Ha segít az írás,senki és semmi kedvéért ne hagyd abba,akkor sem,ha nem megy olyan jól! 💛
Egyébként talán a napló jobb lenne
4/16 anonim válasza:
Azzal is nehézségeid vannak, hogy mi a vers, azt már látjuk. De nehogy azt hidd, hogy ilyenekkel kihúzod magad a bajból.
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy vers, csak nem engedi a weboldal, hogy megfelelően taglaljam.
2023. szept. 19. 21:50
6/16 A kérdező kommentje:
4/5: Válaszod szigorú, de érthető. Tudom, hogy ilyenekkel nem húzom ki magam a bajból.
2023. szept. 19. 21:52
7/16 anonim válasza:
Állok a kertkapu alatt Várom,
hogy felém tekints.
De te soha nem jössz amikor várlak Elveszik minden,
ami volt vagy lehetett.
Tessék, de így sem jobb. A vers nem attól lesz vers, hogy a szövegben minden írásjel után rácsapsz az enter gombra
8/16 anonim válasza:
Állok a kertkapu alatt Várom, hogy felém tekints.
De te soha nem jössz amikor várlak.
Elveszik minden, ami volt vagy lehetett.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok, megmentettétek a napom! ♥️♥️♥️♥️ Így sokkal jobb!! 😊
2023. szept. 19. 21:59
10/16 anonim válasza:
Adok egy tippet. Legközelebb hagyd a verset, csak írdd ki kerdésnek, hogy "nyafizni akarok egy jót(?)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!