Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a vers megfelel a műfaji...

Ez a vers megfelel a műfaji követelményeknek?: Állok a kertkapu alatt Várom, hogy felém tekints De te soha nem jössz amikor várlak Elveszik minden, ami volt vagy lehetett.

Figyelt kérdés
Ezt a verset azért irtam, mert nehezsegeim vannak. Nem tudok szembenézni azzal, hogy már nem tudok a társadalomba beilleszkedni segítség nélkúl és még nem találtam megfelelő segítséget.

2023. szept. 19. 20:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Írtam egy jobbat, vélemény?

Állok a kertkapu alatt

Várom, hogy felém tekints

Tudjuk mindketten, hogy lehetett volna valami

De tekintetem a homályt keresi..

Ez milyen???❤😊😊

2023. szept. 19. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A sorok száma több az igaz,

De se rím benne, se ritmus.

Csak leírtad ami teged izgat,

nem költő vagy, csak laikus

2023. szept. 19. 22:33
 13/16 A kérdező kommentje:

12/12

Jó éjt! Azért köszi a véleményt, segít megérteni önmagam!

2023. szept. 19. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, ne kezdj "verset" írni ha azt sem tudod, hogy mi az a vers. Nézz utána, a dolgoknak és aztán kezdj vele valamit.

Ja és felejtsd el ezt a nyafit, mert ez végképp nem fog előre vinni

2023. szept. 19. 22:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Jó azt megértem, hogy a vers szerkezetével vagy felépítésével nem vagy elégedett, de azért ne nevezd "nyafinak" az érzéseimet, köszi.
2023. szept. 19. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
De miért, kisfiam, ha egyszer az? Kb. olyan szinten vagy, mint a XIXO reklám énekszlogenje. Ezekkel a gyerekes emojikkal meg végképp nem leszel komolyan vehető.
2023. szept. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!