A nyugati női társadalom mekkora része van vele tisztában, hogy fegyverként használják őket a fehérek kiirtása céljából?
Itt nem a kihalással van a baj, hanem hogy legtöbbször a nők sem járnak jól ezzel az egész baromsággal. Bemesélik nekik hogy csak akkor lehetnek "szabadok", meg "értékesek", ha van karrierjük, mert ugye "egy pasiban sem lehet megbízni!". Fiatalon élnek, mint hal a vízben, dugnak az alfákkal, xarnak a bétákra, mígnem 30-36 éves korukban rádöbbennek (mikor már nem tudnak versenyezni a náluk 10 évvel fiatalabb csajokkal!), hogy vége az aranyéletnek. Tele van az ilyen nőkkel az összes társkereső, kutyákat meg macskákat tartanak gyerekpótléknak és kérdezgetik hogy "hol vannak a normális pasik?!". :D
Amelyiknek szerencséje van az talál egy bétát aki eltartja (mert arra már jó a béta is!).
Minden férfitársamnak aki angolul tud ajánlom:
#66 Melyik utolsó sorom? Ja, a link?! :D
Egyébként - ha már szóba hoztad - nekem elég normális barátnőim voltak, most is normális kapcsolatom van. Nyilvánvalóan NEM az összes nőre értettem amit írtam, ez nem is értem hogy jött ki neked..?? Nem lehet h inkább neked kéne pszichomókushoz menned, amiért egyből ilyen deffenzív sündisznó reakciót produkálsz?! ;)
#67 "Itt tényleg az értelmes válaszokat pontozzák le"
Ezt már észrevettem én is! Hihetetlen mennyi sügér van a GYK-n! :D
69 erre van egy jó viccem.
"Bácsika megy az autópályán, rádióba bemondják: Vigyázzanak, egy őrült autós a forgalommal szembe megy!
Bácsika: Egy? Hát az összes szembe jön!"
Gondolkodj el ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!