A magyar társadalom frusztrált, feszült társadalom?
Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 18:05
4/27 anonim válasza:
Frusztalt és feszült?! Én!?! Ha megegyszer ilyet mondasz rám megütlek. Szerinted nincs elég bajom ígyis?!? Pofám leszakad az ilyenektől...
5/27 anonim válasza:
Nem.
Emberek lehetnek feszültek. A társadalom mégis hogyan lenne?
Ha az emberek általában ilyenek lennének, akkor boldogan mennének háborúba, és leváltották volna a békepárti kormányunkat, nem?
7/27 anonim válasza:
Kár volt a kettest lepontozni, a magyar társadalom mentálisan nagyon-nagyon sok kívánnivalót hagy maga után.
Most Nyugat-Európában élek, ég és föld. (De éltem pár évig Japánban is).
Annyi mentálisan beteg emberrel sehol sem találkoztam, mint amennyi Magyarországon van.
8/27 anonim válasza:
#7: ja, de gondolom, Te vagy a kivétel, aki csak rossz heyre született...
9/27 anonim válasza:
Igen, direkt a gyűlőletre neveli a kormány a társadalmat.
10/27 anonim válasza:
Legkevésbé sem összetartó, gyűlölködő és közömbös társadalom ez sajnos. Nagyon beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!