A magyar társadalom frusztrált, feszült társadalom?
Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 18:05
21/27 anonim válasza:
Mármint mire tesz rá a kormány?
22/27 anonim válasza:
A fő baj az, hogy ebben az országban a #12 és a #13 között lehet csak választani. :D
23/27 anonim válasza:
Igen, mert itt a legtöbb az alkoholista és dohányos, és ez mindenkinek egy csomó problémát okoz a környezetükben. Azt ne mondják hogy a pénz miatt mert az több lenne ha nem ezekre költenék.
24/27 anonim válasza:
Igen. Mert bő ezer éve zárkózási kényszerben vagyunk, részben "hajh de bűneink miatt". Zárkózás Rómához, Velencéhez, Firenzéhez, Bécshez, Londonhoz, Párizshoz, Moszkvához, Washingtonhoz, Pekinghez, Brüsszelhez stb. Mi lenne ha végre nem akarnánk zárkózni? Ez a világ legélhetőbb helye, feltéve ha megfelelően bánunk vele.
25/27 anonim válasza:
7-essel értek egyet.
Engem annyira nyomasztott az általános "légkör" Magyarországon, hogy 24 évesen úgy döntöttem: megnézem,jobb-e a társadalom a "szomszédban". Tehát szétnéztem Ausztriában és ott felejtettem magam egy kicsit. Azóta eltelt még egyszer 24 év és eszem ágában sincs innen elmozdulni.
LG aus Oberösterreich ❤️❤️
26/27 anonim válasza:
Az frusztrált, aki hagyja, hogy a fassság betoluljon az életébe.
Aki tiszteli önmagát, az egyszerűen nem enged teret és utat az ilyen frusztrációknak és külső manipulációknak.
27/27 Kroms válasza:
Nem frusztrált, csak depressziós. Amire minden oka megvan, ha megnézzük az elmúlt 500 év történelmét. Lehet emiatt szidni a nemzetet, de ha bármelyik elkényelmesedett nyugati népnek kellett volna csak feleennyit átélnie, jó eséllyel már régen kihaltak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!