Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?
#69 "Tehát te az alapján képzeled el a jövőt, hogy 1-2 politikus mit gondol."
Ez egy ócska, provokáló kérdés, de nem is vártam mást egy ilyen makimajomtól, ezért türelmes leszek veled és válaszolok:
Ha neked az USA elnöke és a Franciák elnöke "édeskevés", akkor nem tudom mi az elég.
"csak meg kell nézni hány ország áll szemben egy másikkal"
Igazán? És milyen formában? Az hogy a zsidó-palesztin viszony milyen talán nem vonatkoztatható az egész Transzatlanti világra, nem gondolod?? Az orosz-ukrán háborút meg nem véletlenül provokálták ki. Jól kaszálnak a fegyvergyárak, tömegével tűnnek el Ukrajnában a fegyverek, Ukrajnában már minden talpalattnyi termőföld valamelyik globalista megacég tulajdonába került. Ez az egész eddig csak a globalista érdekeket szolgálta. Putinnal persze baj van, ezt még meg kell oldaniuk.
"hogyan is lehet megvalósítani egy új világrendet:"
Ha mindenhol, vagy legalábbis a fontosabb gazdasági térségekben elterjed a CBDC és lenullázzák vagy igen erőteljesen korlátozzák a készpénzhasználatot, onnantól kezdve röhögve azt tesznek amit akarnak, bárkivel. De tudom, hogy neked hiába magyarázom. Nem fogod elhinni, míg nem kapsz róla hivatalos levelet az Ügyfélkapudra és nem fogja az összes mainstream média szajkózni. Ez van.
#70 Jajj, szerintem tudom, Te ki vagy!!! :)))
Szerinted van az a konteó, hogy "nincs vírus, se járvány!"
Igaz, hogy már leírtan neked (mert ez az "százezer virológus" eléggé sajátos szöveged!), hogy qrvára nincs ilyen konteó, senki nem tagadja hogy létezik covid vírus és járvány is! De nem baj, te csak hajtod, mint a pereces! :)
Kérlek kímélj minket!!!!! :D
Egyébként meg a kérdésre visszatérve az egyértelműen konteó, hogy mostanában betiltanák a készpénzt; főleg hogy nincsenek meg hozzá a feltételek.
A távolabbi jövőben pedig a készpénzhasználat magátől is meg fog szűnni, teljesen felesleges lenne tiltani.
:)
Tetszik ez a "mostanában".... Elég rugalmasan fogalmaztál Alex! Mi az hogy "mostanában"? Mert ha 10 év múlva tiltják be, akkor az már nem "mostanában" lesz? Vagy igen?
Akkor nézd meg miket mond az Európai Központi Bank elnöke a készpénzről és az "E-euro"-nak nevezett CBDC-ről itt:
https://www.youtube.com/watch?v=LOzTtLzZ77s
És, még mit mond a CBDC-ről itt:
https://www.youtube.com/watch?v=kBVW9T3nxS8
Vagyis lecserélik az Euro-t az úgynevezett "E-Euro" (Electronic-Euro)-ra.
Vagyis nem akarnak készpénzt.
"nincsenek meg hozzá a feltételek"
Ez nagyon-nagyon gyenge érv. Majd megteremtik a feltételeket!
Itt van még egy video, mintegy bónuszként, bár gyakorlatilag ugyanezeket mondja el a banya!
Nem fogják betiltani, nem fogod fel?
Nem is lehetne. Aki nem pénzügyi analfabéta, az tudja miért.
Mellesleg a készpénz fenntartása iszonyat pénzt visz el, amit az adófizetők fizetnek meg.
Aki egy kicsit is képben van a világ dolgaival az jogosan nevezi konteónak azt, hogy a digitális pénz bevezetése egyenlő a készpénz megszüntetésével.
Nincs is miről beszélni mert ez már fingreszelés, szarpofozás...
"Nem fogják betiltani, nem fogod fel?"
Ez egy remek érv. Az oviban....
"Aki nem pénzügyi analfabéta, az tudja miért."
Nyilván Te nem vagy "pénzügyi analfabéta". Akkor tehát miért is? Epedve várom az ÉRTELMES magyarázatod!!!
"Mellesleg a készpénz fenntartása iszonyat pénzt visz el, amit az adófizetők fizetnek meg."
Tájékoztatlak, hogy a világon MINDENT az adófizetők fizetnek meg. Magyarországon még a banki tranzakciókért is fizetünk, keményen. Nem mindenhol van ez így, de mi itt mutyihonban ebben is "elsők" vagyunk!
"Aki egy kicsit is képben van a világ dolgaival az jogosan nevezi konteónak azt, hogy a digitális pénz bevezetése egyenlő a készpénz megszüntetésével."
Aki egy kicsit is képben van a világ dolgaival az jogosan kérdőjelezi meg a digitális pénz bevezetésének szükségességét.
"Nincs is miről beszélni mert ez már fingreszelés, szarpofozás."
Ez milyen nyelv? Eszperantó? Ja, nem! Megint visszatértél az oviba! :D
"Aki egy kicsit is képben van a világ dolgaival az jogosan kérdőjelezi meg a digitális pénz bevezetésének szükségességét."
Miért is?
A világ fejlődik. Te is használsz rengeteg olyan eszközt, amik 40 éve még a fasorban sem voltak.
Akkor miért is ne haladhatna előre a fizetőeszközök digitalizálása?
Az ostobák azok, akik fosnak mindentől amit nem képesek megérteni.
A készpénzt nem fogják tudni csak úgy megszüntetni az egész világon.
Ez alap dolog a normális embereknek, nem is kell megmagyarázni.
Ha nem érted, az a te szegénységi bizonyítványod...
Kértem hogy - mivel Te nem vagy "pénzügyi analfabéta" - ugyan magyarázd már el, hogy miért nem fogják betiltani a készpénzt. Erre a válaszod:
"A világ fejlődik. Te is használsz rengeteg olyan eszközt, amik 40 éve még a fasorban sem voltak."
Ez viszont nem magyarázat, még csúsztatásnak sem elég jó. Igen, használok dolgokat, amik 40 éve még sehol nem voltak. De ezeknek egy részét CSAK AZÉRT használom, mert rá vagyok kényszerítve, nem pedig azért mert az annyira "jó". A fizetőeszközök digitalizálására semmilyen elfogadható indok nincs. Nem viszi előrébb a világot. Már most is van azonnali utalás, netbank meg minden xar, amitől könnyen és gyorsan lehet ellenértéket kifizetni. A digitális pénz ebben nem lesz jobb - ebben az irányban nem tud többet nyújtani.
"Az ostobák azok, akik fosnak mindentől amit nem képesek megérteni."
Értem, hogy most "bújtatott" sértést vágtál a fejemhez, mert ez a szinted. Sebaj. Nos, évek óta foglalkozom kriptóval, ennek során szereztem tudomást a digitális pénz mibenlétéről, évekkel ezelőtt, amikor sokan még azt se tudták hogy eszik vagy isszák ezeket a dolgokat. Ezért próbálok az emberekre hatni, mert látom hogy nem értik, nem látják a veszélyt.
"A készpénzt nem fogják tudni csak úgy megszüntetni az egész világon."
Ez igaz. Csak úgy nem. De nem hülyegyerekek ezek és nem is szarral gurigáznak. Ezért nem kéne lebecsülni őket.
"Ez alap dolog a normális embereknek, nem is kell megmagyarázni.
Ha nem érted, az a te szegénységi bizonyítványod..."
Meglepődnél ha tudnád, hogy az átlagember mennyire nincs tisztában a pénz dolgaival. Ezt használják ki a bankok és a mögöttük álló tőkések. Ettől még senki nem ostoba. Még akkor sem ha már megint sértegetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!