Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aggódsz, készülsz valamilyen...

Aggódsz, készülsz valamilyen óvintézkedéssel a dolgok lehetséges alakulását tekintve, élelmiszer felhalmozás, óvóhely, bunker keresése/építése, készpénz kivétel, stb?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 8. 19:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Még nem és nem is javasolnám még, ha kérdezné valaki.

De! Terved legyen! Ne akkor kelljen kapkodni.

2022. márc. 8. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

NATO tagként felesleges. Ennyire még Putyin sem eszelős őrült, hogy a NATO-nak nekimenjen.

Elég baja van Ukrajnával is.

2022. márc. 8. 19:21
 4/14 anonim ***** válasza:
31%

Útlevelem megvan, eladtam mindenem, pár nap és megyek Dél-Amerikába.

Oda nem fog elérni semmi sem.

2022. márc. 8. 19:25
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha mégis nyerne MZP, átgondolom, hogy itt maradjak-e.
2022. márc. 8. 19:25
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Most erdemes penzt kolteni az inflacio miatt mert a kovetkezo szallitmany dragabb lesz. Szamitogepet akarok venni a gyerekeimnek.meg veszek par nagyobb meretu ruhat nekik. azert meg bőrönd se artana, ha ugy adódna.
2022. márc. 8. 19:41
 7/14 Humor Herold ***** válasza:
100%

Szerintem most már az emberek jobban aggódnak a gazdasági következményektől.A háború tovább terjedése meg az atomozás már lecsengett pár napja.

Jobban foglalkoztatja az embereket az, hogy mi lesz itt 1-2 hónap múlva és hogy fogják beosztani a kevés kis pénzüket.

Persze ez mindenkinél más...akinek nincs anyagi gondja az majd panaszkodhat kedvére,ennyiben kimerül a problémája.Aki átlagosan élt annak sokkal nehezebb lesz.Aki meg eddig is napról napra élt...sajnos ők teljesen kiszolgáltatott helyzetbe fognak kerülni.

1,5 hete tart a háború, és már most látszik hogy milyen komoly hatással lesz az országunkra.

Orbán elkezdhetne nyalni Brüsszelnek mert ebből a sz.rból nehéz lesz másképp kimászni.

2022. márc. 8. 19:46
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Élelmiszer, és hasonlók tekintetében én tartalékolok valamennyit.
2022. márc. 8. 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem, NATO tagok vagyunk. Egy listám van, hogy sürgős esetben mit kell vinni, de azt se a mostani dolgok miatt írtam, hanem régebben csak úgy.
2022. márc. 8. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Én egyelőre csak lőszert halmoztam fel, az sokáig eláll.
2022. márc. 8. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!