Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?
Eddig sem hittem konteónak. Láttam a tervezeteket amikkel próbálják a készpénzt mindenhonnan kiszorítani.
Az 1-eshez hasonló hülyék nem értik, hogy "csak" az egész életük szabadságát vesztik el ha nem lesz készpénz, mert a digitális pénzt bármikor egy mozdulattal le lehet korlátozni és ő milliomosként is éhen hal, mert elvágták a számlájától csak mert nem a kormánynak, a hatalomnak tetszően beszélt éppen valakivel, valamiről.
Kanadában már megtették. Tehát ez nem konteó, ez tény.
#3 Ez a te szabad döntésed.
Azonban ha nem lesz készpénz már nem dönthetsz úgy hogy készpénzzel fizetsz, akkor már minden pénzmozgásodat követhetik és akár le is tilthatják.
1-esnek teljesen igaza van.
Én boltban ill. benzinkútnál nem is engedném, hogy készpénzzel fizessenek. Egyrészt azért, amit 1-es írt, másrészt a pénz-visszaadási konfliktusok miatt, harmadrészt biztonsági okokból. Ha nincs készpénz egy boltban, máris nincs értelme megtámadni őket. Pl. az éjjeli benzinkút-támadások maguktól megszűnnének, ha nem lenne ott egy fillér készpénz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!