Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Még mindig csak konteónak...

Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?

Figyelt kérdés

2023. okt. 13. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/256 anonim ***** válasza:
36%
Én nem hiszem, epekedve várom, hogy a tetves készpénzt betiltsák, hogy normálisan haladjon a sor a boltban, és a nyanyák ne csesszenek ki 3000 forintot 50 forintosokban :D
2023. okt. 13. 12:34
 2/256 A kérdező kommentje:
És azt is epekedve várod,hogy kontrollálva legyen a vagyonod és az életed minden része?Láthatóan fogalmad sincs a dolog súlyáról.
2023. okt. 13. 12:37
 3/256 anonim ***** válasza:
65%

Eddig sem hittem konteónak. Láttam a tervezeteket amikkel próbálják a készpénzt mindenhonnan kiszorítani.

Az 1-eshez hasonló hülyék nem értik, hogy "csak" az egész életük szabadságát vesztik el ha nem lesz készpénz, mert a digitális pénzt bármikor egy mozdulattal le lehet korlátozni és ő milliomosként is éhen hal, mert elvágták a számlájától csak mert nem a kormánynak, a hatalomnak tetszően beszélt éppen valakivel, valamiről.

Kanadában már megtették. Tehát ez nem konteó, ez tény.

2023. okt. 13. 12:38
 4/256 anonim ***** válasza:
58%

#3 Ez a te szabad döntésed.

Azonban ha nem lesz készpénz már nem dönthetsz úgy hogy készpénzzel fizetsz, akkor már minden pénzmozgásodat követhetik és akár le is tilthatják.

2023. okt. 13. 12:40
 5/256 anonim ***** válasza:
27%
Én és az egész családom teljes készpénzmentes életet él évek óta. Maximálisan lenézem a készpénzhez ragaszkodó maradi ősembereket.
2023. okt. 13. 12:40
 6/256 A kérdező kommentje:
Egyébként a kártyás részen sem mindig halad a sor.
2023. okt. 13. 12:41
 7/256 anonim ***** válasza:
23%

1-esnek teljesen igaza van.

Én boltban ill. benzinkútnál nem is engedném, hogy készpénzzel fizessenek. Egyrészt azért, amit 1-es írt, másrészt a pénz-visszaadási konfliktusok miatt, harmadrészt biztonsági okokból. Ha nincs készpénz egy boltban, máris nincs értelme megtámadni őket. Pl. az éjjeli benzinkút-támadások maguktól megszűnnének, ha nem lenne ott egy fillér készpénz sem.

2023. okt. 13. 12:42
 8/256 anonim ***** válasza:
25%
8, persze, mert az agyrákosok nem tudják értelmezni digitális és funkcionális analfabétaként, hogy mit kell bökni a magyarul ugató, hülyéknek készült pénztárgépen :D Ezért van ott mindig Gizike aki segít. De nem baj, lassan őt is felváltja egy robot.
2023. okt. 13. 12:43
 9/256 anonim ***** válasza:
48%
Értelmes ember nem hiszi konteónak. Éppen azért akarják betiltani, hogy ezáltal totális kontrollja legyen a hatalomnak az emberek felett.
2023. okt. 13. 12:46
 10/256 A kérdező kommentje:
Gondolom,hogy a kártyamániásoknak már a chip is jöhet,sőt,már várják,hogy belőjék beléjük,mint a kutyákba.
2023. okt. 13. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!