Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?
"minden megállóban 20-an akarnak húszezressel fizetni"
Ezt írtad. De szerinted ÉN túlzok... Ok! :D
Én nem írtam ilyet.
Ne keverj össze mással.
Amúgy meg a bankkártyás fizetés sem gyorsabb vagy lassabb a készpénzesnél, csak egyszerűbb.
Például nem kell a visszajáró apróval foglalkozni.
"Én nem írtam ilyet.
Ne keverj össze mással."
Lexarom h Te írtad, nem te írtad, akkor is annak a nevében vitázol, akinek vélaszoltam... Ha nem akarod, hogy összekeverjenek, akkor legalább írd oda hogy nem te írtad az első kommentet amire válaszoltam!
"Amúgy meg a bankkártyás fizetés sem gyorsabb vagy lassabb a készpénzesnél, csak egyszerűbb.
Például nem kell a visszajáró apróval foglalkozni."
Más országokban ez már megoldott dolog. Dublinban pl ki van írva a buszokra, hogy csak pontos összeget dobj be mert nincs visszajáró! Egy kis masinába kell dobni az aprót és a gép automatikusan nyomtat egy blokkot, ez lesz a jegyed. A buszvezeteő csak beállítja előtte kb két gombnyomással hogy milyen hosszú szakaszon mész oszt slussz. És ha te többet dobsz be, akkor csá.. Ez működik. A Volánbusznál miért nem csinálják meg? Ja, hogy fillérbacó a vezetőség? Hát arról ki tehet vajon???
https://www.youtube.com/watch?v=O1QWhFclTGg
Ebben a videóban kb az első öt percben benne van a lényeg. A köcsög milliárdosok (akiket háttérhatlomnak/globális nagytőkének szoktak hívni) de nekem csak gazdag köcsögök az egész bolygót a saját játékszerüknek tekintik, a politikus köcsögök meg asszisztálnak hozzá. Innentől kezdve bármit megtehetnek, meg is tesznek, és ha épp azt veszik a fejükbe, hogy nem kell készpénz, akkor fennáll a veszélye hogy el is tudják ezt érni. És bizony Davosban vannak ilyen törekvések, hogy megszűnjön a kp. Tehát a készpénz betiltása több mint konteó.
Háttérhatalom, mi?
Azosztigen!
A konteósok mumusa, amire mindent ráfognak amiről szart se tudnak...🤣🤣🤣
No meg csak az elmeroggyantak dobálóznak YT videókkal.
Azt hiszik az igazolja az agybajukat, hogy egy másik hülye is azt mondja amit ők...😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!