Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Még mindig csak konteónak...

Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?

Figyelt kérdés

2023. okt. 13. 12:32
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/256 anonim ***** válasza:

Akkor sem lesz megszüntetve a készpénz, mert nem lehet.

Csak végig kéne gondolni és rájönnél te is...

2023. dec. 18. 08:14
 192/256 anonim ***** válasza:
Azért akarják Osztrákiában az alkotmányba foglalni a készpénz védelmét ugye?
2023. dec. 18. 09:07
 193/256 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy ezt akarják?

Forrás?

2023. dec. 18. 09:57
 194/256 anonim ***** válasza:

Forrás? Mi van, Gugli nem a barátod?? Szépen bepötyögöd a három varázsszót: "Ausztria", "készpénz", "alkotmány" és már ontja is: Index, Mandiner, Világgazdaság, Economx, Demokrata, 444... stb.

Apnews, Politico, CBS news, Reuters, Bloomerg...

Folytassam??

2023. dec. 18. 16:04
 195/256 anonim ***** válasza:

#194 Ez nagyon buta megnyilvánulás volt.

te tettél egy állítást akkor jogos ha forrást kérnek róla. Fordított esetben te is ugyanígy kérnéd, hogy mutassa meg honnan veszi az ellenkezőjét annak amit meg te gondolsz vagy tapasztalsz.

Az ilyen válasz pont annyi, mintha közölnéd hallottad a médiában, legyen neki ennyi elég, nézzen utána. Ha komolyan veszed a saját állításodat akkor ne ilyen kenegetős válasszal reagálj! Ha annyira egyszerű megtalálni akkor neked is pont annyiba telt volna csak mint leírni ezt a buta kommentet. Így pont lenullázod a saját eddigi érvelésedet. És ne kezdj el megsértődni meg beszólni nekem is mert a témában veled értek egyet, de butaság volt az utolsó megnyilvánulásod.

2023. dec. 18. 18:06
 196/256 anonim ***** válasza:

OK.

És?

Ebből szerinted az következik, hogy meg akarják szüntetni a készpénzt?

Miért?

Ahogy írtam, aki nem teljesen gazdasági-pénzügyi analfabéta az pontosan tudja, hogy miért nem lehet belátható időn belül megszüntetni a készpénzt.

Meg az ostobák azt hiszik, hogy azért akarnák megszüntetni, hogy mindenkinek nyomon követhessék a pénzügyeit.

Kutyát nem érdekli az összes huszadrangú senki.

Amúgy ezt most is meg tudnák tenni ha akarnák.

Úgyhogy felesleges a vizet gereblyézni...

2023. dec. 18. 22:12
 197/256 anonim ***** válasza:
#196 Én értem azt, hogy Te ezt elképzelhetetlennek tartod. A saját szűklátókörűséged és tájékozatlabságod miatt azért még nem kéne másokat fikáznod. 🤪
2023. dec. 20. 10:57
 198/256 anonim ***** válasza:

Csak fikázni lehet az idióta feltételezéseket.

Eddig egy agyhalott sem tudott semmit felhozni az mellett, hogy hogyan tudnák csak úgy megszüntetni a készpénzt.

Csak feltételezések vannak meg idióta következtetések amiknek semmi racionális alapja nincs...

2023. dec. 20. 18:36
 199/256 Alex Fly ***** válasza:
Szóval úgy akarják megszüntetni/betiltani a készpénzt, hogy az alkotmányba foglalják a védelmét. Értem.
2023. dec. 20. 18:49
 200/256 anonim ***** válasza:

"Eddig egy agyhalott sem tudott semmit felhozni az mellett,..."

Dehogynem. Csak nem figyelsz. Te vagy az agyhalott csak nem tudsz róla! Ne félj, nem várjuk el! Hisz melyik agyhalott tud róla hogy agyhalott?? ;)

2023. dec. 21. 01:10
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!