Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?
@210: kér különböző ember két, teljesen különböző kommentjét azonosnak tekinteni nem túlzottan értelmes dolog...
Leülhetsz, fiam: egyes...
Alex-nek igaza van
Te mindenkit egy személynek hiszel, aki ellentmond neked.
Gondolom mert ez egy kis megnyugvást ad neked, hogy csak egy ember tart téged idiótának.🤣🤣
Ugyanis ha már több is annak tart, akkor már el kéne gondolkodnod, nem te tudsz-e valamit rosszul...
Hehehe... Mekkora baromságokat hordasz össze. Qurvára nem releváns hányan tartanak idiótának a GYK-n. A GYK-n ember!!!! Ahol a gyp-sek 80% többségben vannak! :D
A másik: ti ketten (ha ketten vagytok) ugyanazt a nézőpontot közvetítitek. Alex már világosan kifejtette a nézeteit korábban, ugyanezeket a szavakat, kifejezéseket is használta, most engedd meg hogy ne keressem már vissza itt :), de ha két külön személy vagytok, akkor is nyugodtan egy lapra lehet titeket venni a kommentjeitek alapján. Szóval nem értem ez hol tesz engem idiótává... :D
Szóval mégegyszer (a gyengébbek kedvéért): rohadtul másodlagos, hogy egy vagy két személlyel vitatkozom, mert az alexfly fiókból és az anonim fiókból is ugyanazok ostobaságok ömlenek kifelé. ;)
Na látod, ezért vagy te a tard.
Ha azt állítod, hogy a Hold sajtból van és ezért lehülyéznek nyugodt szívvel vagy húszan anonim, te akkor is azt fogod mondani, hogy azok mind egy és ugyanaz az ember?
Hány apától van ennyi eszed?🤣🤣
"@215: "Ja, és tök véletlenül UGYANAZOK az ostobaságok. :D" -hát mert tudod, az ogatság akkor sem változik,ha má írja le. Ellenben hazugságokból mindenki annyit találhat ki,amennyit akar..."
Mondom én hogy nem tudsz magyarul... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!