Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Még mindig csak konteónak...

Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?

Figyelt kérdés

2023. okt. 13. 12:32
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/256 anonim ***** válasza:

Azt nem fogod fel, hogy összességében a készpénz fenntartása sokkal drágább, mint az elektronikus fizetés.

Senki nem mondta, hogy nincs költsége a bankkártyás fizetésnek de nem kéne eltúlozni a dolgokat.

Egy ezer forintos vásárlás esetében a költsége néhány 10 forint amit persze szépen be is épít a termékek árába a vallalkozó, úgyhogy nem kell itt sajnálni egy vállalkozót sem emiatt.

Jutub videókat meg csak az ostobák szoktak linkelni mert ez az érvelés azzal egyenlő mintha azt mondaná valaki, hogy "azért van igazam mert egy másik, hozzám hasonló gondolkodású ember is azt mondja amit én".

Nem, a készpénzt nem fogják tudni megszüntetni, bárhogy is ezt vizionálják az agyhalottak.

Így nincs is miről beszélni tovább, mert idióta feltételezésekre nem alapozunk érdemi vitát...

2023. dec. 14. 12:42
 172/256 anonim ***** válasza:

"Azt nem fogod fel, hogy összességében a készpénz fenntartása sokkal drágább, mint az elektronikus fizetés."

Ezt gondolod te, ezt már tudjuk. Mi lenne ha bizonyítanád is?!!

"Egy ezer forintos vásárlás esetében a költsége néhány 10 forint..."

"azért van igazam mert egy másik, hozzám hasonló gondolkodású ember is azt mondja amit én"."

Azért van igazam - legalábbis hozzád képest!!! - mert olyan Yotube videót linkeltem aminek 10K+ követője van. Neked hány követőd van? Követed saját magad? Az már 1. Fasza gyerek vagy! :D

Ja, meg a havi többtízezer "alapdíj" vagy mi a francnak hívják...

"Nem, a készpénzt nem fogják tudni megszüntetni, bárhogy is ezt vizionálják az agyhalottak"

Igen, tudjuk, TE belelátsz a jövőbe! Köszönjük, óh, nagy Gandalf!!! :D

"... idióta feltételezésekre nem alapozunk érdemi vitát..."

Mondok én neked egy idióta feltételezést: "Nem, a készpénzt nem fogják tudni megszüntetni..."

Ismerős? :D

Ja, igen: továbbra is várom hogy mire is alapozod ezt a feltételezésed????!

2023. dec. 14. 12:54
 173/256 anonim ***** válasza:

"Ja, meg a havi többtízezer "alapdíj" vagy mi a francnak hívják..."

Na persze.

Ezt most találtad ki? :D

Nincs semmiféle ilyen díj.

"Igen, tudjuk, TE belelátsz a jövőbe! Köszönjük, óh, nagy Gandalf!!! :D"

Nem kell ehhez jövőbelátás, bőven elég egy kis pénzügyi-gazdasági ismeret.

Akikből ez a csekélység is hiányzik, azok vizonálnak készpénzmegszüntetést... :D

"Ja, igen: továbbra is várom hogy mire is alapozod ezt a feltételezésed????!"

Ez pont fordítva van, ha nem vennéd észre.

Azt kéne bizonyítani, hogy meg akarják és fogják szöntetni hamarosan.

Én csak nem hiszek el egy logikátlan ordas hülyeséget.

Nem nekem kell bizonyítni egy állítás ellenkezőjét.

Magát az állítást kell bizonyítani.

Az sem érdekel senkit, hogy tízezer követője van egy YT csatornának.

Ott van például info bubble.

Most 13ezer feliratkozója van, de ettől függetlenül egy konteós hülye.

Úgyhogy ilyesmire ne hivatkozz mert nem jelent semmit...

2023. dec. 14. 14:07
 174/256 anonim ***** válasza:

"Azt kéne bizonyítani, hogy meg akarják és fogják szöntetni hamarosan."

Pontosan hogy azt kéne bizonyítani, hogy NEM akarják megszüntetni. Ugyanis minden jel arra mutat hogy meg akarják szüntetni. Az más kérdés hogy sikerül-e. Ha az ilyen idiótákon múlna mint Te, akkor már sikerült is volna... Amúgy meg miben vagy Te különb, hogy neked nem kell bizonyítanod egy állításodat???? Nekem igen, neked nem! Ezt honnan szoptad ki??? Minden jel arram mutat, hogy a végletekig szeretnék korlátozni a kp-használatot, nem is tagadják, megmondták! Az Európai Központi Bank elnöke, Christine Lagard megmondta (ez is megvan Youtube videón)! Ezek után nekem kell bármit bizonygatni??? Nem én vagyok a hülye, hanem Te kispofám és az összes veled hasonszőrű gondolkodni nem akaró vagy nem tudó porbafingó.

2023. dec. 14. 14:24
 175/256 Alex Fly ***** válasza:
@174: "Pontosan hogy azt kéne bizonyítani, hogy NEM akarják megszüntetni. Ugyanis minden jel arra mutat hogy meg akarják szüntetni." Bizonyíték? Mert anélkül ez még mindig csak egy minden alapot nélkülöző állítás. Aztán ha ez megvan, akkor onnantól már te is követeheted az ezzel ellenkező állítás bizonyítását. Amit itt előadsz, az Russell teáskannájának klasszikus példája...
2023. dec. 14. 15:05
 176/256 anonim ***** válasza:

Uram, segíts, ez megint itt van! Alex, neked milyen bizonyíték kell? Jelekről beszélek Ember! Nézd már meg milyen nyilatkozatot tesz Christine Lagarde! Már az ő nyilatkozatai is bizonyító erejűek. De neked mindegy, neked semmi nem elég bizonyíték, igaz? Légyszíves és érdembern reagálj valamit Christine Lagard videóira! Ha nem, akkor mostantól nem reagálok a kommentjeidre.

u.i.: Russel teáskannája pont hogy engem igazol Öcsi! :D

2023. dec. 14. 15:33
 177/256 Alex Fly ***** válasza:

@176: mit lehet ezen nem érteni? Egy konteós tardnak még a legegyszerűbb mondat értelmezése is megoldhatatlan feladat?

Olyan bizonyítékot, amely alátámasztja azt, hogy be akarják tiltani a készpénzhasználatot. És nem, a "nézz utána" nem az...

2023. dec. 14. 18:38
 178/256 anonim ***** válasza:

#177 Valami zavar van az erőben Alex?? Nem arra válaszolsz amit írtam!!!

Te nem tudsz mondatot értelmezni, ez nyilvánvaló, de akkor leírom mégegyszer mire gondoltam.

Egy ilyen mainstream birkának mint Te milyen bizonyíték kell még? Mi lenne az elfogadható bizonyíték? Mert ha az EKB vezérhangyájának a nyilatkozatai neked nem elég bizonyíték, az 1000Euro feletti készpénzes kifizetések szankcionálásának bevezetése nem bizonyíték, akkor milyen bizonyíték elég?

Erre írtam hogy milyen bizonyíték kell! Már érted? A többit privátban.

2023. dec. 14. 19:50
 179/256 Alex Fly ***** válasza:
@187: ok. tehát nincs bizonyíték. Az érvek helyett személyeskedés pedig teljesen egyértelműjele annak, hogy csak dumálsz összevissza.
2023. dec. 14. 20:45
 180/256 Alex Fly ***** válasza:

@178: ja és itt van az a híres, privátban küldött "bizonyítékod":

[link]

Gratulálok, szép bemutatkozás -de érvnek enyhén szólva kissé hiányos...

Sapienti sat.

2023. dec. 14. 22:07
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!