Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?
De a metaadatokból nem tudnak személy szerint beazonosítani senkit.
Úgyhogy engedd el.
Alex és én meg két külön ember...
Hogyne tudnának már! Technikailag lehetséges. Az hogy jelenleg a törvény nem engedélyezi más lapra tartozik. De a törvényt sitty-sutty megváltoztathatják.
Amúgy lexarom hányan vagytok, alex ezek szerint skizo. Egyformán hülyeségeket írtok! 😁
A konteók mindig idióta feltételezésekre alapszanak.
Azok szokták a leghangosabban kiabálni, hogy nyomon akarja őket követni a hatalom, akik huszadrangú senkik és ez hamis érzetet ad nekik, hogy ők talán valakik, akiket érdemes megfigyelni meg ellenőrizni...🤣🤣🤣
"Azok szokták a leghangosabban kiabálni, hogy nyomon akarja őket követni a hatalom, akik huszadrangú senkik és ez hamis érzetet ad nekik, hogy"
Ismét egy alex-féle aranyköpés... :D
Nem alex-féle.
Énféle.
Meg amúgy is, úgy van ahogy leírtam.
Mindig a huszadrangú senkik rettegnek attól, hogy rájuk vadászik a háttérhatalom...🤣🤣
Nem vagyok Alex.
Itt ő és én írunk értelmes, logikus, racionális dolgokat...
"értelmes, logikus, racionális dolgokat"
:D Hehehe! Minden hülye értelmesnek és logikusnak gondolja magát! Nincs új a nap alatt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!