Még mindig csak konteónak hiszitek a készpénz betiltását?
Szerinted ez olyan egyszerű, hogy itt röviden el lehetne magyarázni?
Mert akkor nagyon tévedsz.
Mellesleg az én tudásom csak általános, te vagy lemaradva nem pedig én vagyok a professzor...
Most tényleg azt hiszed, hogy itt egy hozzászólásban el lehet magyarázni a világgazdaság működését???
Iszonyat faék egyszerű vagy...
#104 És az állam által felügyelt digitális pénzzel kapcsolatban nem az állam határozza meg a feltételeket?
#105 Nyilván nem lehet, ha te magad sem érted.
"Viszont a számlámon nem feltétlenül abban a valutában kell tartanom a pénzem"
Amit a számládon tartasz az pont annyira a tiéd mint a lakás amit hitelre vettél... Amíg rendesen viselkedsz, fizeted a havi törlesztőt addig ok. Ha nem fizetsz, kilakoltatnak. A bankkártyád bármikor tilthatják, ha "rendetlenkedsz". Sokakkal megtették már. Az oroszok számláit tömegesen nullázták a háború kitörése óta, de ez csak egy példa, előtte is történtek érdekes dolgok... Arról nem is beszélve, hogy elfőrdult már több országban, hogy napokig nem működtek a bankautomaták...
Na, az ilyen idióta gondolkodásmód miatt hiszik egyesek azt, hogy csak úgy el lehet valakitől venni a vagyonát.
Nem, nem lehet, tehát a készpénz használatát nem emiatt akarják visszaszorítani.
Az ilyen konteók mögött MINDIG idióta feltételezéseken alapuló hülyeségek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!