90.000 forintos gázszámla 30 helyett idáig átalányt fizettem. Mit tegyek?
"Annyit akartam kérni, hogy ne ítélkezzünk"
Jó, annyira könnyű ezt mondani, hogy ne ítélkezzünk, pont ezért van ennyi villában nyomorgó nyugdíjas meg mélyszegénységbe szülő, mert mindig mindent el kell nézni, egy rossz szót sem szabad nekik szólni, sosem szabad firtatni az ember felelősségét a saját sorsa alakításában.
#27 nem, nem elég ok arra hogy éhenhaljanak benne, de az "add el" az most nem fogja megoldani a problémát, főleg ha csak baromira nyomott áron tudja eladni, lakást meg drágábban tud venni (még ha kisebb is), hitelt kéne felvenni, amit erre a fizetésre nem adnak, főleg nem ilyen kamatkörnyezetben.
Látni kéne a számlát, hogy mi ez, meg a házat, hogy okosat tudjunk mondani. Néha kevésbé radikális lépések is nagyon hasznosak tudnak lenni, de ahhoz az kéne hogy a kérdező elkezdjen csicseregni.
"Nehogymár hibáztassuk szerencsétlent... 23 éves házban él, teljesen reális ez a fogyasztás."
Reális??? a mi házunk 30 éves és alig kerül többe a gáz 15ezernél. Ne vicceljünk már, 90ezrekkel, édes istenem.
Ilyenkor ébredek a Fidesz-szavazók, hogy nem erre a lóra tettek...
Persze aztán meg elolvassák az Origoban, hogy Ukrajna megtámadta Oroszországot...
38# ilyenkor örülnek az ellenzéki szavazók,
mert ha nyernek akkor az első m3-től fizethetnék a többszörös gáz árát.
144 m3 nem 15.000.-
hanem 100.000.- lenne.
39 :D
Mostmár tudom miért marad meg a fidesz 2/3-ad minden rohadt ciklusban.
A brainwashing káros, értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!