Kijött egy 150. 000 forintos gáz elszámoló számla, úgy, hogy télen-nyáron 10 000 forint a gázszámlám, egy konvektorral fűtök, a lakás 40 nm (de a konyhában, és az előszobában 15 fok van télen. ), alig főzök, és egyszer zuhanyzom, ez reális?
kérdezz rá náluk.
Ezért nem jó ez az elszámolásos dolog, inkább havonta legyen drágább minthogy évente egyszer kapjak rohamot.
megnyugtatlak, nem vagy egyedül.
legalábbis én is voltam hasonló helyzetben.
egész évben 15 000 ft-ot fizetünk, nekünk is gázzal megy a fűtés-főzés-melegvíz, 50nm a lakás, ebből csak az egyik szobát fűtjük, és nekünk 40rongyos elszámoló jött ki. azt hittem azonnal szétrobban a fejem.
a főgáz meg elmehet a jó büdös pííííííííííí-be...
azért ennek járj utána, bár ők úgyis vannak olyan dörzsöltek, hogy simán bemagyarázzák, h ezt jogosan követelik rajtad. elég ocsmány népség...
Picit tényleg soknak tűnik, de annyira nem kiugró. Az végülis annyi, mintha 22500Ft-ot fizettél volna havonta.
Nagyon nem is tudsz mit csinálni, csak kifizetni. Esetleg van arra mód, hogy a szolgáltatóval bevizsgáltatod a gázmérő órát, de ha mindent rendben találnak vele, akkor kifizettetik veled még a bevizsgáltatást, fel/leszerelést, szállítást, ügyintézést, stb-t. Ez is több 10000Ft.
Mi kb. 20000-et fizetünk egész évben télen-nyáron és februárban jött egy 83000Ft-os elszámoló. A lakásban soha nem volt 18-19 foknál melegebb. Szerencsére nem vagyunk fázósak és nincs kisgyerek sem. Igaz ez egy 100nm-es családi ház volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!