A semmiből 15 ezer forintos MVM Next gázszámla?
Figyelt kérdés
Kaptam egy emailt, a semmiből, hogy fizessek 2 napon belül 15k földgázszámlát.
Más is kapott?
Fel fogom hívni az ügyfélszolgálatukat, de most hallok erről a cégről először...
2021. okt. 6. 08:22
2/6 anonim válasza:
Szolgáltató váltás volt sztem nálatok is. Legjobb, ha személyesen mész be az ügyfélszolgálatra. Valahonnan saccoltak egy minimum értéket.
3/6 anonim válasza:
Regisztrálj a honlapjukon és meg tudod nézni a számláidat (is)
[link] (online ügyintézés)
4/6 anonim válasza:
Nem értem miért pontoz le a sok proli. Ahelyett, hogy itt sír a kérdező, hívja fel a szolgáltatót és megoldódik a problémája.
5/6 anonim válasza:
Nincs esetleg ott link is, hogy ott be is fizetheted, de ha fölé viszed az egeret, akkor elég gyanús link jelenik meg? Mert könnyen lehet, hogy valami lehúzós e-mailt kaptál. Ilyesmi nekem is szokott jönni, de csak mosolygok rajta miközben kitörlöm.
6/6 anonim válasza:
Én csak számlára fizetek...e-mailre NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!