Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mivel spóroltok a rezsin?

Mivel spóroltok a rezsin?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném: gázfüggőségem nincs, az áramból pedig 10x annyit is kitudnék fizetni, tehát nálam ez inkább amolyan közösségi érdek vagy ökológiai-lábnyom csökkentése. Én az alábikkal próbálok spórolni:

- a klímát csak 27 fok (lakás) felett indítom el, addig viszonylag elvagyok

- a kondenzvizet felhasználom felmosásra, virágok locsolására vagy wc öblítésre (kis dolog esetén)

- wc-n a kis dolgokat megpróbálom akkor időzíteni amikor a feleségem és fordítva, így elég egyszer lehúzni

- lámpát akkor kapcsolok amikor már teljesen besötétedett

- folyosókon vannak mozgásérzékelős lámpáim amik teljesen kommersz elemekről elvannak 1 évet, így nem kell mindig villanyt kapcsolgatni

- kizárólag energiatakarékos, ledes izzókat használok, amit vásárláskor ellenőrzök, hogy adott teljesítmény mellett mekkora fényerőt kapok

- főzni csak hétvégén szoktunk, legtöbbször a munkahelyen eszünk

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de összességében próbálok kevésbé pazarlóan élni az élet minden területén.

Ti hogy szoktatok spórolni? Jöhetnek az ötletek, hátha merítek belőle.

(akik szerint ez csak fillérb*szás azok spórolják meg a felesleges karaktereket)

2022. aug. 20. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
54%

Drágám, mikor mész pisilni?

- már kellene, várjak még kicsit?

- IGEN még fél órát várj, mindjárt elfogy a söröm és nekem is menni kell.

Így kell elképzelni?

Csak azé kérdem, mert mi 24 év együtt éles alatta se tudjuk mikor megy a másik pisilni, azt meg főleg nem, hogy jön e utánad, mert neki is kell... 😂

2022. aug. 20. 20:44
 32/85 anonim ***** válasza:
62%
Ha a párja reggel elmegy dolgozni, akkor a pisiléssel megvárja amíg este hazaért?!
2022. aug. 20. 20:47
 33/85 A kérdező kommentje:

Pont így! 😂😂

Annyira röhögök 🤣🤣

(látszik, ugye látszik?)

2022. aug. 20. 20:48
 34/85 anonim ***** válasza:
74%

Felvettem a férjemnek hogy járjunk együtt pisilni.

Egyből megnezte a mézes pálinkás üveget mennyi hiányzik belőle.

Mutattam neki a kérdést.

Azt mondta hogy a spórolás ötlet csillagos ötös, de ezt a WC témát kár volt ide írni.

2022. aug. 20. 20:49
 35/85 A kérdező kommentje:
Írok is az adminoknak, hogy azt a részt töröljék, mert a gyakoris felhasználók nem tudnak vele azonosulni! 😥
2022. aug. 20. 20:52
 36/85 anonim ***** válasza:
39%

De most tényleg erre miért nem válaszolsz?

A gyakorlati megvalósítás érdekelne hogy megy ez nálatok, mert akkor mi is lehet, bevezetjuk és együtt sok 4m3-t tudunk spórolni, hogy több víz jusson Lölő medencejebe.

2022. aug. 20. 20:55
 37/85 A kérdező kommentje:

36

Bocs, nem tudom hosszan kifejteni, mert a feleségem egész délután dinnyét evett, most meg 10 percenként csőtörése van, én meg folyton készültségben vagyok, nehogy lemaradjak a közös pisilésünkről. 🥰

2022. aug. 20. 20:59
 38/85 anonim ***** válasza:
68%

"Igen, mi nem vagyunk kényesek akik viszolyognak mindentől, vidéki prolik vagyunk akik szerint nem ördögtől való a másik után WC-re menni"

Ezt látod itt senki sem vitatja.

Én pl. nem ítélem el a "vidéki proli" wc-zési szokásaitokat, de én azt gondolom, hogy eléggé pazarlóan éltek, hogy csak a közös pisilésnél spóroltok. Ugyanis még nem aknáztátok ki a wc-n az összes spórolási lehetőséget, hiszen nem csak a öblítésnél a vízen, hanem sz.rás után a wc papíron is tudnátok még spórolni.

Mert micsoda pazarlás, hogy mindkettőtök minden törlésnél a papírnak csak az egyik oldalát használja?!

Ha úgyis együtt jártok WC-re, akkor a párod törölhetne a papír egyik oldalával, te meg a másik oldalával és akkor még kisebb lenne "az ökör-ologiai lábnyomotok".

:)

2022. aug. 20. 21:04
 39/85 A kérdező kommentje:
Hülyéskedsz? Itt vidéken a WC papír úri huncutságnak számít.
2022. aug. 20. 21:09
 40/85 anonim ***** válasza:
30%
Egy perselyt a klotyó mellé és minden pisilés után 200 Ft-ot kell bedobni. A hónap végén az összegyűlt pénzből vehettek dinnyét :) Esetleg sört, az is pisiltet.
2022. aug. 20. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!