Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mivel spóroltok a rezsin?

Mivel spóroltok a rezsin?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném: gázfüggőségem nincs, az áramból pedig 10x annyit is kitudnék fizetni, tehát nálam ez inkább amolyan közösségi érdek vagy ökológiai-lábnyom csökkentése. Én az alábikkal próbálok spórolni:

- a klímát csak 27 fok (lakás) felett indítom el, addig viszonylag elvagyok

- a kondenzvizet felhasználom felmosásra, virágok locsolására vagy wc öblítésre (kis dolog esetén)

- wc-n a kis dolgokat megpróbálom akkor időzíteni amikor a feleségem és fordítva, így elég egyszer lehúzni

- lámpát akkor kapcsolok amikor már teljesen besötétedett

- folyosókon vannak mozgásérzékelős lámpáim amik teljesen kommersz elemekről elvannak 1 évet, így nem kell mindig villanyt kapcsolgatni

- kizárólag energiatakarékos, ledes izzókat használok, amit vásárláskor ellenőrzök, hogy adott teljesítmény mellett mekkora fényerőt kapok

- főzni csak hétvégén szoktunk, legtöbbször a munkahelyen eszünk

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de összességében próbálok kevésbé pazarlóan élni az élet minden területén.

Ti hogy szoktatok spórolni? Jöhetnek az ötletek, hátha merítek belőle.

(akik szerint ez csak fillérb*szás azok spórolják meg a felesleges karaktereket)

2022. aug. 20. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
79%
Miért pontozzátok le a 9.-st? Most spórolunk, vagy sem?
2022. aug. 20. 18:35
 12/85 anonim ***** válasza:
63%
Undorító ez a wc-s spórolás. Ilyet még nem is hallottam, gondolom jó a pisiszagot szagolni. Hányingert keltő.
2022. aug. 20. 18:39
 13/85 anonim ***** válasza:
71%

A kérdező szereti megnézni, hogy milyent pisált a párja.

Ezt a perverzitás már a pisiszexre való hajlamot feltételezi.

2022. aug. 20. 18:57
 14/85 anonim ***** válasza:
86%

itt senki nem fürdik ???

a kád vízzel másnap minden wc használat után mehet az öblítés .

2022. aug. 20. 19:11
 15/85 anonim ***** válasza:
33%

12#

pedig attól lesz szép az arcbőröd , kérdezd a Medveczky Ilonát.

2022. aug. 20. 19:15
 16/85 A kérdező kommentje:

Csupán spórolási szempontok miatt azt kimatekozni, hogy pisiszex kedvelő vagyok nem semmi teljesítmény! :D

Igen, mi nem vagyunk kényesek akik viszolyognak mindentől, vidéki prolik vagyunk akik szerint nem ördögtől való a másik után WC-re menni. Gondolom, a sok belpesti, értelmiségi snowflake szerint ez maga a fertő. Fúj, hányinger! Métely! Az ő újgazdag, patyolat fenekük csak alaposan lesuvickolt, legalább 3x öblített, magnólia illatú WC-re ülhet csak le. Mocskos vidékiek, micsoda középkori szokás ez!? Hihetetlen, ezek a saját mocskukban is képesek megélni!

Na, most, hogy kimaxoltuk ezt a témát még elárulom, hogy ezzel az undorító szokással kb napi 10 litert spórolunk, ami éves szinten közel 4 m3. Magyarán én ennyivel spórolok nálatok többet.

Kellemes kollektív okádást kívánok!!

2022. aug. 20. 19:42
 17/85 anonim ***** válasza:
78%
16. Az,hogy egymás után mentek, de eléggé bizarr. 4m3 víz nálunk 4 ezer forint, ez havi 350. Ennyi pénzért ezt a hülyeséget csinálni kis stílűség.
2022. aug. 20. 19:46
 18/85 anonim ***** válasza:
71%

#16, Magyarán én ennyivel spórolok nálatok többet.

És utána beülsz a kocsidba - pedig mehetnél bicajjal is -, és előveszed kasza helyett az elektromos fűnyírót, ugye? :) A spórolás - a lábnyom csökkentése - nem a pisilehúzás megtakarításával kezdődik..

2022. aug. 20. 19:49
 19/85 anonim ***** válasza:
19%
4m3? Hű…
2022. aug. 20. 19:52
 20/85 A kérdező kommentje:

17

Leírtam, hogy nem anyagi szempontok alapján spórolok. Van pénzem, nem esek pánikba a jelenlegi körülményektől. Meg ezt is leírtam:

(akik szerint ez csak fillérb*szás azok spórolják meg a felesleges karaktereket)

Az, hogy bizarr, gusztustalan, hányingert keltő a Te véleményed és én nem voltam kíváncsi senki véleményére, csupán arra, hogy ki-hogy spórol. Szerencsére akadt néhány ember aki felfogta a kérdést és válaszolt anélkül, hogy a szokásaimat elemezgetné. Ez egy hülye gyakoris szokás, sajnos rengetegszer sikerül vele szétoffolni egy ártatlan kérdést.

2022. aug. 20. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!