Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit vessek vagy ültessek 1000...

Mit vessek vagy ültessek 1000 m² földterületbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A helyzet úgy hozta, birtokomba került 1000 négyzetméter földterület, amit tetszés szerint használhatok. Majd persze idővel még veszek hozzá, de kezdésnek ez is tökéletes :)

Arra gondoltam bevetem valami hasznossal ami pénzt hozhat, mint pl. a fokhagyma, ami azért jutott eszembe, mert tudom róla hogy kis terület sok hasznot tud hozni, ha szorgalmas vagyok. Igazából kezdő vagyok, de máris az öntözés megoldásán dolgozom. Azt szeretném kérdezni, milyen növényeket tudtok ajánlani még, amik egységnyi mennyiségre nézve sokat érnek?

Pl. Még a rózsára is gondoltam. Időm lesz rá bőven, mert nincs gyerekem és munkanélküli vagyok, de viszont van még spórolt pénzem. Köszönöm a segítséget :) Böbi a leendő kertészvállalkozó :)

2021. máj. 19. 13:21
 81/97 A kérdező kommentje:
Miért olyan nehéz?
2021. máj. 26. 00:11
 82/97 A kérdező kommentje:

Aki szerint bukfencet vetek megfogja látni egy csatolt képen hogy mit jelent az irigység :D

A 80as mtz pedig az udvaron áll, nem 600 ért. Hanem 500ért ekével.

Na :) akkor lehet irigykedni. A jofogason 650ert volt egy, mar nincs fent, de állítom minden kéthétbe feltesznek egyet ilyen olcson

2021. máj. 26. 00:14
 83/97 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol éltek? Mikor vesztek valami gépet nem néztek szét? Azonnal kell ami épp van azt veszitek?
2021. máj. 26. 00:16
 84/97 anonim ***** válasza:

Mert ha jogilag vehetsz is (most erre sincs jogod), akkor valaki úgyis érvényesíti az elővásárlási jogát.

Ki olyan hülye, hogy harmad áron adjon el egy traktort?

Ők nem néznek körül, hogy a legszakadtabb 80-as is másfél millió?

2021. máj. 26. 09:19
 85/97 A kérdező kommentje:
Van elég hidd el.. hogy érted hogy nincs jogom venni? Miért nincs?
2021. máj. 26. 19:59
 86/97 A kérdező kommentje:
Amúgy átlag egymilláért mennek. Másfélért már 82-es van meg rakodoval
2021. máj. 26. 20:00
 87/97 anonim ***** válasza:

Linkelj már ide hírdetéseket, de legalább 6-8 darabot, ahol ennyiért lehet ilyen traktorokat venni!

Ha nem vagy földműves, nem vehetsz földet. Földműves aranykalászos gazda végzettséggel lehetsz legkönnyebben.

2021. máj. 26. 21:40
 88/97 anonim ***** válasza:
60%

87: a fejbenutazók mellett megjelentek a fejbengazdák is.... :))))

Álom-álom.... szerintem.....

2021. máj. 26. 21:42
 89/97 A kérdező kommentje:

Mezőgazdasági technikus is jó? Ha jól tudom az egy szinttel erősebb mint az aranykalászos gazdi ;)

Ne fárassz..mondtam hetente kb. felmegy egy, te meg nyócat kérsz.tudod mit igazad van csak ejtsük már..informálódni vagyok itt nem diskutálni

2021. máj. 27. 00:33
 90/97 anonim ***** válasza:

Te azt írtad, hogy átlag ennyiért mennek.

Akkor többnek kell lennie, nem heti egynek.

Tanulj meg normálisan fogalmazni!

2021. máj. 27. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!