Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit vessek vagy ültessek 1000...

Mit vessek vagy ültessek 1000 m² földterületbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A helyzet úgy hozta, birtokomba került 1000 négyzetméter földterület, amit tetszés szerint használhatok. Majd persze idővel még veszek hozzá, de kezdésnek ez is tökéletes :)

Arra gondoltam bevetem valami hasznossal ami pénzt hozhat, mint pl. a fokhagyma, ami azért jutott eszembe, mert tudom róla hogy kis terület sok hasznot tud hozni, ha szorgalmas vagyok. Igazából kezdő vagyok, de máris az öntözés megoldásán dolgozom. Azt szeretném kérdezni, milyen növényeket tudtok ajánlani még, amik egységnyi mennyiségre nézve sokat érnek?

Pl. Még a rózsára is gondoltam. Időm lesz rá bőven, mert nincs gyerekem és munkanélküli vagyok, de viszont van még spórolt pénzem. Köszönöm a segítséget :) Böbi a leendő kertészvállalkozó :)

2021. máj. 19. 13:21
 61/97 mindentudó99 ***** válasza:
Szőlő árnyékban nem terem
2021. máj. 19. 16:55
 62/97 anonim ***** válasza:
100%
Uh, akkor viszont a szőlőt kell a tetőkertbe rakni, alulra meg mehet a szilva. Meg akkor a szilva közé a levendula. Még a szőlő közé kellene valami felülre.
2021. máj. 19. 16:58
 63/97 A kérdező kommentje:
#62 Ahogyan a #61 írja..a szőlő árnyékban nem terem jól, ezért a te elgondolásod zsákutca, nem árt egy kicsit a tapasztaltabbkra odafigyelni, ezenkívül figyelmedbe ajánlok egy kulcsszót, mégpedig a táptalajigény...mert nem épp úgy van hogy csak teszünk mindent ami eszünkbejut..jó is lenne xD
2021. máj. 19. 17:15
 64/97 anonim ***** válasza:
Gondoltam rá én is, rendszeres táptalajozással oldanám meg. Amikor látom, hogy kókadnak akkor már hívnám is a táptalajos embert. Az 5M-ból fussa rá. Nehogy már én dolgozzak. De persze a te dolgod. Én csak segíteni szeretnék.
2021. máj. 19. 17:18
 65/97 A kérdező kommentje:
A levendulának itt már se helye nem lesz, se elegendő tápanyaga, mert a fák és a szőlő mindent kiszív, így is pótolnom kell majd egy kis jó omlós érett trágyával. Persze az nem jelenti hogy itt ott nem lehet egy kis levendula, csak nem ipari mennyiség, de még a szilva-szőlő kombó se fix, mert még boztosan kapok itt jó tippeket :)
2021. máj. 19. 17:18
 66/97 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a segítséget, a legkisebb is számít xD nem csak vicc amúgy xd sokat segítettél majd biztos hasznát veszem
2021. máj. 19. 17:20
 67/97 anonim ***** válasza:

Belefeccölsz 10 millát, és LEHET, hogy lesz belőle 5m bevétel.

A hülyének is megéri, hát még.... :-DDD

2021. máj. 19. 17:21
 68/97 A kérdező kommentje:
Csak másfél millióm van már csak, tehát 5 milla az max. a termésből lesz, mert nem megyek vissza a gyárba az tuti
2021. máj. 19. 17:23
 69/97 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék a levezetésre, hogy miből lesz a nettó 5 m bevétel.

Úgy, hogy még azt se tudod, mit kéne ültetni. :)))

2021. máj. 19. 17:25
 70/97 A kérdező kommentje:
Igazából van egy traktor 500 ezerért amin gondolkoztam, mert van rá jogsim, meg az utcánkban most nem mondok nevet x bácsi megjavítja olcsón ha elromolna, mert esetleg a traktorral is tudok egy kis pénzt keresni, ha baj van, és ismerem az eladót, nem ver át, adna egy kis egyfejes ekét is hozzá, több mint valószínű hogy belemegyek, mert a legolcsóbb neten 650 ezer most, eke nélkül
2021. máj. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!