Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit vessek vagy ültessek 1000...

Mit vessek vagy ültessek 1000 m² földterületbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A helyzet úgy hozta, birtokomba került 1000 négyzetméter földterület, amit tetszés szerint használhatok. Majd persze idővel még veszek hozzá, de kezdésnek ez is tökéletes :)

Arra gondoltam bevetem valami hasznossal ami pénzt hozhat, mint pl. a fokhagyma, ami azért jutott eszembe, mert tudom róla hogy kis terület sok hasznot tud hozni, ha szorgalmas vagyok. Igazából kezdő vagyok, de máris az öntözés megoldásán dolgozom. Azt szeretném kérdezni, milyen növényeket tudtok ajánlani még, amik egységnyi mennyiségre nézve sokat érnek?

Pl. Még a rózsára is gondoltam. Időm lesz rá bőven, mert nincs gyerekem és munkanélküli vagyok, de viszont van még spórolt pénzem. Köszönöm a segítséget :) Böbi a leendő kertészvállalkozó :)

2021. máj. 19. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:

89: aha.... mg-i végzettséged van (állítólag), de egy anonim fórumon, laikus emberektől kérdezed meg, hogy mit vess a földedbe...

ROTFLMAO

2021. máj. 27. 09:47
 92/97 A kérdező kommentje:

No comment. Légyszi tipli. Köszi :)

Továbbra is várok tanácsokat, feltétel az agy megléte..ezt elfelejtettem ezelőtt kikötni :)

2021. máj. 27. 21:46
 93/97 anonim ***** válasza:
feloldanád az ellentmondást?
2021. máj. 27. 21:52
 94/97 A kérdező kommentje:
Szeretnék okos tippeket, ez minden..
2021. máj. 28. 21:56
 95/97 anonim ***** válasza:

Agy megléte persze.

Mezőgazdasági tecnikusnak vallod magad.

Mit tanítottak ott?

Biztos nem azt, hogy május végén kell veteményezni.

2021. máj. 28. 22:27
 96/97 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem oda órán, viszont segítettem a vizsgáztatónak kapálni, ha érted mire gondolok..
2021. máj. 29. 03:06
 97/97 anonim ***** válasza:
Végül mit ültettél?
2023. okt. 10. 12:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!