Mit vessek vagy ültessek 1000 m² földterületbe?
Sziasztok! A helyzet úgy hozta, birtokomba került 1000 négyzetméter földterület, amit tetszés szerint használhatok. Majd persze idővel még veszek hozzá, de kezdésnek ez is tökéletes :)
Arra gondoltam bevetem valami hasznossal ami pénzt hozhat, mint pl. a fokhagyma, ami azért jutott eszembe, mert tudom róla hogy kis terület sok hasznot tud hozni, ha szorgalmas vagyok. Igazából kezdő vagyok, de máris az öntözés megoldásán dolgozom. Azt szeretném kérdezni, milyen növényeket tudtok ajánlani még, amik egységnyi mennyiségre nézve sokat érnek?
Pl. Még a rózsára is gondoltam. Időm lesz rá bőven, mert nincs gyerekem és munkanélküli vagyok, de viszont van még spórolt pénzem. Köszönöm a segítséget :) Böbi a leendő kertészvállalkozó :)
Elszóltad magad.
1000 négyzetmétert 900 ezerért vettél állításod szerint. Ez amúgy rengeteg, jól átvertek, gratulálok.
Most meg 1 hektárt akarsz venni 1 millióért?
Kicsit érdekesek az arányok.
MTZ 80-ast hol lehet venni 650 ezerért?
Elöbbi telek. Utobbi szantoföld. Müvelödni kene fiam.
Hol kapsz 650ert? Pl. Az eladonal..na go.nem erek ra hujekre
Ja, jó.
Csak a hülyék nem ezen az oldalon vannak.
Mutass már pár hírdetést, ahol 650 ezer egy 80-as MTZ!
szorozd meg hárommal kábé...
Nem tartom kizártnak, hogy 600-ért kapsz - csak az tuti nem működőképes. :-D
Akkor is ha telek, 9 millió/ha áron vetted.
Ez brutálisan sok. 2-3 millió a reális.
Nagyon sokára gazdálkodod ki.
1 millió meg kevés, annyiért nem veszel földet. S a vásárlás SOKKAL nehezebb, mint sokan gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!