Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Öreg kádárkockát újítanál...

Öreg kádárkockát újítanál fel, vagy felújított panellakásba mennél?

Figyelt kérdés

Jó környéken van mind a kettő, azonos áron.

Adott egy 85m2-es kádárkocka, és egy kicsit kisebb, felújított panellakás.

Mind a kettő 3 szobás, a kádárkocka félig már fel van ujitva, viszont a tetőt és a vízvezetékeket még cserélni kell + szigetelni/vakolni.

Te mit valasztanal? Kérlek fejtsd ki válaszod.

szept. 6. 14:40
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Kaptam egy új infót, a fürdőszoba nem felújítva lett 5 éve, hanem konkrétan akkor építették a fürdőszobát. Így csak a konyhában kéne az új vízvezeték, ráadásul gépesített konyha..

A kádárkocka szimpatikusabb lett, de a vakolas és a tető sem egy olcsó mulatság.

szept. 6. 19:08
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha jo az alapja, nem vízesedik akkor kádár kockát.
szept. 6. 21:09
 13/39 A kérdező kommentje:
Nem vizesedik egyik sem.
szept. 6. 22:53
 14/39 anonim ***** válasza:
27%
Egy ház felüjitás alaphangon 30 M minimum,de azt is karban kell tartani mindig csinálni kell valamit hogy ne amortizálodjon le!Mig ugyanez egy társasház esetében lényegesen olcsobb de attól is függ hogy milyenek az igények ill milyen vastag a pénztárcád!Amit meg a volt tulajdonos megcsinál eladásra az olyan is!Az soha nem minőségi munka!
szept. 7. 05:17
 15/39 anonim ***** válasza:
78%
Laktam panelban anno. Azt is hallottam, ha 2 szintel feljebb valaki fingott egyet vagy böfögött egy nagyot. Felemelő volt.
szept. 7. 08:16
 16/39 anonim ***** válasza:
11%
Egyik se. Ha ezek az opciók, akkor még maradok albérletben.
szept. 7. 09:59
 17/39 A kérdező kommentje:
Nem albérletben vagyok most sem, annál egy sátor is jobb lenne kedves utolsó.
szept. 7. 11:33
 18/39 mindentudó99 ***** válasza:
85%
#16 Tömd csak más zsebét. Egy éketen át két ház árát kifizeted.
szept. 7. 12:00
 19/39 anonim válasza:
76%

Én futnék még egy kört, hátha van jobb ajánlat. A kertes házban mindig van valamilyen munka. A panelben ezeket megcsináltatja a közös-képviselő.

Mindkét esetben nagyon fontos a szomszédság. Ha a szomszédod hangos mindkét helyen pokollá tudja tenni az életedet.

A kádárkocka és a panel is már régebbi technológia, illetve, ha a kádárkockában most építették a fürdőszobát, akkor ellenőrizném, hogy nincsen-e véletlenül néhány vályog fala.

szept. 7. 18:40
 20/39 anonim ***** válasza:
35%
Mit jelent a félig felújított kádárkocka, ha még se tető, se szigetelés, se víz? Ha ezeket meg kell csinálnod, az 10M feletti összeg. Ha csak a vételár a keret, akkor nincs kérdés, mert csak a panel marad
szept. 7. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!