Szélső panellakásnak van bármi hátránya?
Kinéztünk egy 3. emeleti panellakást. De a panellakásnak nincs "szomszédja" társasházat tekintve, és a lakás is szélső elhelyezkedésű.
Még korábban olvastam olyat, hogy az ilyen szélső lakások hidegebbek, meg könnyebben penészednek a hőváltozás miatt.
Viszont ha úgy nézem, nincs szélső szomszéd sem, ebből a szempontból vélhetőleg csendesebb, mert csak alső felső és egy oldalsó szomszédja van, ami a lépcsőház felől jön.
Van ilyennel bárkinek tapasztalata?
Panelprogramon átesett, cserélt nyílászárós, hőszigetelt, egyedi mérőórás
Azbesztet nem tudom, de a régi gázkonvektoros téglalakásokban is azzal szigeteltek + a vizet is, és nincs tömeges elhalás. Pedig ezeket már nem most építették.
Egyébként az azbeszt a panelokban is java részt a földszinti tárolóknál volt jellemző, hogy a csöveket azzal szigetelték körbe, ezek szerintem már mindenhol eltűntek.
2-es
És van pozitív velejárója, hogy csendesebb a lakás a szomszédokat nézve?
4, alapvetően csendes környék ahhoz képest, hogy lakótelep, mert teljesen a város széle, őzek laknak tőlünk párszáz méterre :D
A szomszédaink kb mind nyugdíjasok, gyerek elvétve van egy-egy lakásban (96 lakásos társasház széle vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!