Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akinek nincs/nem lesz öröksége...

Akinek nincs/nem lesz öröksége, miből vesz házat?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan úgy tudnak saját házhoz jutni, hogy örökölnek valamilyen ingatlant, telket, vagy valamilyen nagyobb összeget. De mi van azokkal aki nem? Hogyan lehet házat venni anélkül hogy még az ükunoka is fizesse a hitelt? (Az ükunoka kicsit túlzás..) Egy átlag keresttel/átlag alattival hogyan lehet ezt elérni?

aug. 24. 08:00
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

8as, már van egy hitelem (műtét miatt volt felvéve), + albérlet + számlák + gyerek.

Komolyan tiszta jó szándékúak vagytok..

aug. 24. 08:40
 12/49 A kérdező kommentje:
10-es, köszi, ez korrekt válasz
aug. 24. 08:41
 13/49 anonim ***** válasza:
87%
Oka volt annak, hogy a nővéred nevére írattak mindent. Mi volt ez az ok?
aug. 24. 08:47
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

Mintha a bátyámat hallanám,ő ilyen számító.

Állandóan csak a pénzről tudd beszélni,hogy mit fog ő majd én utánam örökölni.

Tudja,hogy több betegséggel is küzdök és hogy nincs családom.

Rendesen rosszul vagyok az ilyen emberektől

aug. 24. 08:55
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 évesen (10 éve) már mindkét szülőmet elvesztettem, és gyakorlatileg semmit nem örököltem tőlük. Mindenem, amim van saját erőmből lett. A házamat saját kezemmel építettem, igaz mérnök vagyok, van rálátásom, de a falazást, betonozást, festést stb, stb mind én csináltam. Éppen ezért nekem szóba sem jött, hogy lakást vegyek sok 10 millióért, mert tudtam, hogy nekem az építés az egyetlen kiutam, és ez kellő elszántság és némi banki segítség mellett működött is.
aug. 24. 09:37
 16/49 anonim ***** válasza:
8%
Átlagos fizetés, albérlet mellett sehogy.
aug. 24. 09:56
 17/49 anonim ***** válasza:
27%

Átlagos munkával, sok túlórával, rengeteg spórolással és nagyon sok mindenről le kell mondani a gyűjtési fázisban. Utánna meg építkezés közben folytatódik ugyan ez, mert minden többe lesz, mint tervezve van, az igények is változnak. Ha meg beköltöztél folytatódik tovább, mert kellenek bútorok, telekrendezés stb.

Mindez megtoldva 20-30 éves hitel futamidővel átlag 20-40 millió hitellel.

Na nincs ebbe semmi ördöngősség! Ha ügyes voltál nyugdíjig kifizeted a lakás hitelt. Én 60 leszek mire letelik.

aug. 24. 10:36
 18/49 anonim ***** válasza:
84%
Hát mi pl. úgy csináltuk, hogy ketten összespóroltuk az önerőt és felvettük hitelt. Más is így csinálja. Nem ördögtől való a hitel, csak ésszel kell csinálni, nem kicentizve bevállalni. Nekünk pl 78 ezer ft havonta a törlesztő, egy akkora albérlet, amiben két gyerekkel normálisan elférünk, lenne vagy 200.
aug. 24. 11:23
 19/49 anonim ***** válasza:
27%

Ázlag korul keresek (most netto 458) ebbol 150 rogton megy kulon hazra es lenyegeben alacsonyabb szinvonal de eldegelek, nyaralas meg sport is belefer netto 300bol. 2.5 eve csinalom es most lenne 4 500 000. Mivel volt egy adag magan egeszsegugy meg egy koltozes amikor ehhez a felretett penzhez hozza kellett nyulni, igy most 3 800 000 van. Állampapirban h ne inflalodjon. 26 vagyok, miota foallasom van felreteszek. Mire 30 leszek, meglesz az onero

Ha lenne parom ugy hamarabb is

aug. 24. 11:33
 20/49 anonim ***** válasza:
0%

Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér...

Én pl vettem 2.5millio önerővel és 2millió hitellel egy felújítandó házat, évek alatt beleöltem 10milliót és ma már laikus nem mondja meg, hogy nem újépítésű...

aug. 24. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!