Akinek nincs/nem lesz öröksége, miből vesz házat?
Elöször is a legtöbb ember HA örököl, azt 50-60 évesen teszi, nem elöbb.
Másodszor az emberek tobbsége mindig saját maga oldotta meg az ingatlan kérdést, nem kapta.
Harmadszor egy átlag keresettel is meg lehet oldani, de az átlagkereset nem egy tanulatlan valaki keresete, az átlag nem ezt jeletni.
Negyedszer borzasztó undorító dolog Magyarországon, hogy mindenki a szülök halálát és az örökséget lesi, ahelyett, hogy saját maga tenne valamit.
Veszel egy zártkertet mondjuk 1millió forintért
( pont láttam egyet marketplacen)
Veszel rá egy mobilházat,nem lakókocsit,mobilházat (felújítandó mobilhazat most láttam éppen a marketplacen 350.000 forintért)
És elédegelsz,nem kell egy vagyont költeni a lakhatásra
1-es
Először van aki hamarabb örököl. Ismerek olyat aki 20-30as éveiben örököl, elég sokat.
Másodszor, nem tudom de hol élsz de elég sok olyan példát látok arra hogy örökölte és nem dolgozott meg érte.
Harmadszor van olyan hogy valakinek nincs lehetősége elhelyezkedni hiába van végzettsége, főként most a covid óta mióta rengeteg munkahely megszűnt.
Negyedszer igen, elég szomorú dolog.
2-es
És honnan a p*-ből szed valaki 1 millió forintot anélkül hogy 10-15 évig dolgozzon mire kigyűjti? Egyébként nem rossz ötlet.
3#
Öhhh hát munkával mondjuk.
1 millió forintért nem kell 15 évet dolgozni 6-12 hónap bőven elég ahhoz
Én most vagyok ötven,anyámék 75.
Meddig várjak az örökségre szerinted.
Egyébként legtöbben hitel plusz megtakarítás amiből vesznek ingatlant.
"Először van aki hamarabb örököl. Ismerek olyat aki 20-30as éveiben örököl, elég sokat."
És erre vágysz? Hogy 20 évesen árva légy?
Elég beteg dolog a szülők halálát kívánni azért, hogy boldogulj.
"És honnan a p*-ből szed valaki 1 millió forintot anélkül hogy 10-15 évig dolgozzon mire kigyűjti?"
Balcsin a szezonban pincerkent 1 ho. :D
De megtalalni a megfelelo melot szerencsere a te kihivasod, nem a mienk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!