Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egyedülálló,biztos munkahellye...

Egyedülálló,biztos munkahellyel hogyan vásárolhatnék végre lakást vagy ingatlant magamnak?

Figyelt kérdés
10 éve dolgozom ugyanott,jól keresek. Szeretnék végre egy lakást venni,van valamennyi félretett pénzem,de még évekig kéne spórolnom ahoz,hogy önerőt gyűjtsek. Mifelénk borzasztó drágák az ingatlanok. Vagyis vidéki szemmel. Egy lakás 18 millió alaphangon... 100-120 ezer egy albi,azt a pénzt inkább hitelre fordítanám. Sajnos családi hátterem nincs, és szüleim sem,akik támogatnának. Mindig kizárólag magamra számíthattam. Kb 300 ezer forintos fix jövedelmem van,van,amikor több.
2021. márc. 9. 18:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 A kérdező kommentje:
*Egyedülállóként
2021. márc. 9. 18:57
 2/62 anonim ***** válasza:
55%
"Sajnos családi hátterem nincs, és szüleim sem,akik támogatnának." más is van így . ameddig a takaró ér ha 18m nem ér el akkor keres 10m takarót
2021. márc. 9. 19:09
 3/62 A kérdező kommentje:
Sajnos 70 km-es körzetben nincs. Ez az alja.
2021. márc. 9. 19:20
 4/62 anonim ***** válasza:
55%
Ingatlan árverésen nézz, vagy adj fel hirdetést hogy x összeig keresel házat.
2021. márc. 9. 19:38
 5/62 anonim ***** válasza:
47%
Biztos nem az a legalja. Itt Kecskeméten, ahol még Pestnél is jobban túl vannak árazva az ingatlanok, itt is vannak 18 millió alatt lakások bőven
2021. márc. 9. 19:42
 6/62 anonim ***** válasza:
0%

"még évekig kéne spórolnom ahoz,hogy önerőt gyűjtsek"

Így van ez.

De én 300-ból 10 év alatt már 35 milliót rég kispóroltam volna simán, és ezt még befektetés nélkül, csak spórolással. Befektetéssel már meg is háromszoroztam volna.

"Mifelénk borzasztó drágák az ingatlanok. Vagyis vidéki szemmel. Egy lakás 18 millió alaphangon.."

Hol?

Budapesten a belvárosban is van annyiért.

2021. márc. 9. 19:50
 7/62 anonim ***** válasza:
74%

6: taníts mester, hogy csinálsz 35 milliót 10 év alatt 300 ezres fizubol (ami gondolom nem végig volt ennyi), ha a saját lábadon kell megélni? Imádom az ilyen kommenteket, a befektetéses megháromszorozás már csak hab a tortán.

Kérdező, én se hiszem el, hogy vidéki városban 18 millió az alja. De egy 18 milliós ingatlanba is be lehet szállni 5-6 millióval ha neked ez ennyire fontos.

2021. márc. 9. 19:59
 8/62 anonim ***** válasza:
19%

7: Úgy, hogy elírtam, 25 millióra gondoltam.:)

Egyébként azt írja a kérdező, hogy sokszor többet is kap, nem tudom, mennyi az a több, akár még 35 M is kijöhet.

Tavaly havi ilyenkor, a 2020-as infláció előtt 50-60 000 Ft volt a havi költésem élelmiszer+háztartás+rezsire úgy, hogy egyedül tartom fenn a lakást, úgy. Előtte kevesebb, mert ugye infláció volt mindig.

2021. márc. 9. 20:08
 9/62 anonim ***** válasza:
61%

"ha a saját lábadon kell megélni"

Én úgy látom a kérdésből, hogy még a szüleivel lakik, tehát nem a saját lábán kell megállni.

2021. márc. 9. 20:10
 10/62 A kérdező kommentje:
Nem a szüleimmel élek! Albérletben élek évek óta! Nincsenek szüleim! És mégis hogyan gondoltad hogy 10 éve 300 ezret keresek? 10 évvel ezelőtt, amikor a céghez mentem, még 120 ezer volt a plafon fizetésem,akkor az hű de jó volt. Azóta munkaköröm is változott,tavaly pedig emelték nekem! És a kecskeméti mercihez hasonló gyárban dolgozom,itt több a fizu,nagyobb a vonzáskörzet, drágábbak a lakások. Sajnálatos módon ennél messzebbre nem költözhetek. Ide kell berendezkednem.
2021. márc. 9. 20:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!