Egyedülálló,biztos munkahellyel hogyan vásárolhatnék végre lakást vagy ingatlant magamnak?
"még évekig kéne spórolnom ahoz,hogy önerőt gyűjtsek"
Így van ez.
De én 300-ból 10 év alatt már 35 milliót rég kispóroltam volna simán, és ezt még befektetés nélkül, csak spórolással. Befektetéssel már meg is háromszoroztam volna.
"Mifelénk borzasztó drágák az ingatlanok. Vagyis vidéki szemmel. Egy lakás 18 millió alaphangon.."
Hol?
Budapesten a belvárosban is van annyiért.
6: taníts mester, hogy csinálsz 35 milliót 10 év alatt 300 ezres fizubol (ami gondolom nem végig volt ennyi), ha a saját lábadon kell megélni? Imádom az ilyen kommenteket, a befektetéses megháromszorozás már csak hab a tortán.
Kérdező, én se hiszem el, hogy vidéki városban 18 millió az alja. De egy 18 milliós ingatlanba is be lehet szállni 5-6 millióval ha neked ez ennyire fontos.
7: Úgy, hogy elírtam, 25 millióra gondoltam.:)
Egyébként azt írja a kérdező, hogy sokszor többet is kap, nem tudom, mennyi az a több, akár még 35 M is kijöhet.
Tavaly havi ilyenkor, a 2020-as infláció előtt 50-60 000 Ft volt a havi költésem élelmiszer+háztartás+rezsire úgy, hogy egyedül tartom fenn a lakást, úgy. Előtte kevesebb, mert ugye infláció volt mindig.
"ha a saját lábadon kell megélni"
Én úgy látom a kérdésből, hogy még a szüleivel lakik, tehát nem a saját lábán kell megállni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!