Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szeretném kifizetni az utolsó...

Szeretném kifizetni az utolsó részletét a megvásárolt ingatlannak, de a tulaj húzza az időt. Szerződés szerint még lenne időm, de én már szeretném kifizetni. Mi van, ha nem várom meg, míg elcuccol és kifizetem a maradékot?

Figyelt kérdés
Már nem laknak bent, csak a cuccokat hagyták ott, azzal jött, hogy nincs hova tenniük a bútorokat és nincs is idejük.
2020. dec. 28. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Nekem is az az érzésem, hogy nem angyon akar a tulaj onnan kiköltözni. Legyél határozott és fenyítsd be őket, mert így sose lesz vége.
2021. jan. 10. 04:30
 42/62 A kérdező kommentje:

Ma már fel lesznek hívva és be lesznek fenyítve. A beteg anyukájára és az autista gyermekének pontos időbeosztása volt eddig az indok. Vártam 1 hetet türelmesen. Most már fellépek. Ketyeg a napi 10e Ft kötbér.

Különben pl azoknál, akik hitelt is vesznek fel, ott is az szokott lenni, hogy van egy végdátum a szerződésben, de ha előbb érkezik a pénz,akkor sem várják meg a végdátumot a kifizetésre.

2021. jan. 10. 04:51
 43/62 anonim ***** válasza:

42.ezt tudja is bizonyítani hogy autista anyuka meg beteg gyerek?

láttad őket?

vagy csak neked mondta?

mennyire igaz szerinted?

simán kinézem belőle hogy bekamuzta hogy tovább tolja a költözést bár nem biztos. Sajnos vannak ilyen emberek akik ilyenre is képesek..akkor ma mindeképp írj ide hogy mi volt mert izgulunk. :)

2021. jan. 10. 04:55
 44/62 A kérdező kommentje:
Még jo,hogy felhívtam az ingatlanost,aki intézkedett valamit. Elvileg holnap délután 4kor megkapom a kulcsot. Bízom benne h így lesz
2021. jan. 10. 21:23
 45/62 anonim ***** válasza:

44.na szuper látod nem szabad várni hanem határozottnak kell leni :)

folytasd igy külömben nem lesz tied a ház hetek mulva sem.

holnap akkor már be is költözhetsz a haázba és a tulaj elfog tunni ezekszerint?

2021. jan. 10. 21:31
 46/62 anonim ***** válasza:
Majd írd meg a fejleményeket, most már nagyon érdekel a sztori vége.
2021. jan. 10. 22:28
 47/62 anonim ***** válasza:

engem is!

ez a sztori rábeszélt arra, hogy ha valaha házat veszek akkor legyen mellettem egy magabitosabb ember aki helyettem is intézkedik mint ilyen esetben, ahol a tulaj huzza a dátumot észrevehetően..

2021. jan. 10. 22:38
 48/62 A kérdező kommentje:

Jelentem ma 16 órakor megkaptam a kulcsokat. :)

Bizony tanulságos egy story.

2021. jan. 12. 00:00
 49/62 anonim ***** válasza:
Végre! Sok boldogságot az új ingatlanban! :)
2021. jan. 12. 00:30
 50/62 anonim ***** válasza:

na szuper.tulaj mit mondott ha mondott valamit? :D.

örülük ennek, sok sikert az új lakásodhoz.:)

2021. jan. 12. 02:12
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!