Szeretném kifizetni az utolsó részletét a megvásárolt ingatlannak, de a tulaj húzza az időt. Szerződés szerint még lenne időm, de én már szeretném kifizetni. Mi van, ha nem várom meg, míg elcuccol és kifizetem a maradékot?
Ma már fel lesznek hívva és be lesznek fenyítve. A beteg anyukájára és az autista gyermekének pontos időbeosztása volt eddig az indok. Vártam 1 hetet türelmesen. Most már fellépek. Ketyeg a napi 10e Ft kötbér.
Különben pl azoknál, akik hitelt is vesznek fel, ott is az szokott lenni, hogy van egy végdátum a szerződésben, de ha előbb érkezik a pénz,akkor sem várják meg a végdátumot a kifizetésre.
42.ezt tudja is bizonyítani hogy autista anyuka meg beteg gyerek?
láttad őket?
vagy csak neked mondta?
mennyire igaz szerinted?
simán kinézem belőle hogy bekamuzta hogy tovább tolja a költözést bár nem biztos. Sajnos vannak ilyen emberek akik ilyenre is képesek..akkor ma mindeképp írj ide hogy mi volt mert izgulunk. :)
44.na szuper látod nem szabad várni hanem határozottnak kell leni :)
folytasd igy külömben nem lesz tied a ház hetek mulva sem.
holnap akkor már be is költözhetsz a haázba és a tulaj elfog tunni ezekszerint?
engem is!
ez a sztori rábeszélt arra, hogy ha valaha házat veszek akkor legyen mellettem egy magabitosabb ember aki helyettem is intézkedik mint ilyen esetben, ahol a tulaj huzza a dátumot észrevehetően..
Jelentem ma 16 órakor megkaptam a kulcsokat. :)
Bizony tanulságos egy story.
na szuper.tulaj mit mondott ha mondott valamit? :D.
örülük ennek, sok sikert az új lakásodhoz.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!