Szeretném kifizetni az utolsó részletét a megvásárolt ingatlannak, de a tulaj húzza az időt. Szerződés szerint még lenne időm, de én már szeretném kifizetni. Mi van, ha nem várom meg, míg elcuccol és kifizetem a maradékot?
Figyelt kérdés
Már nem laknak bent, csak a cuccokat hagyták ott, azzal jött, hogy nincs hova tenniük a bútorokat és nincs is idejük.2020. dec. 28. 16:42
31/62 anonim válasza:
Gondolom az eladók engedik be a szállítókat és rendezik velük az árat, a kérdező mint vevő csak segített szakembereket szerezni. Nincs is nála még az ingatlan kulcsa.
32/62 A kérdező kommentje:
Pontosan. Holnap viszont már elviszik a cuccaikat, egyébként a lomokat is elvinnék a költöztetők, ha másnem az eladóék házához, aztán vitessék oda ahova akarják. De legalább már készen állnak a bútorok fogadására, mert múlt héten még arra sem voltak készen.
2021. jan. 3. 14:25
33/62 anonim válasza:
Nagyon helyes!!! Jó, hogy határozott voltál.
34/62 A kérdező kommentje:
Közben változott a helyzet. A költöztetők úgy tudták délre kell menni, és a tulaj meg, hogy neki csak 14 vagy 14:30tól jó. Így a költöztetők nem érnek rá, mert van másik munkájuk is utána. Még délelőtt tudnának menni, de hogy nem így működik, mert nekik nem jó az időpont. Idős mamit gondoznak (akinek a lakását megvettük) , és h inkább ők intézik a költöztetés.
2021. jan. 3. 20:14
35/62 anonim válasza:
Rendben. De szólj, hogy a szerződésben megjelölt időpontot tartsák be, s időben adják birtokodba az ingatlant. Aztán még bajlódhatsz velük míg beszerzik a nullás papírokat a közművektől. A legjobb ha együtt mentek átíratni az órákat, így ott helyben kitudják fizetni a fennmaradó számlákat.
36/62 A kérdező kommentje:
Azóta annyi történt, hogy tegnap rájuk írtam, hogy hogy áll a költöztetés. Azt írták, holnap vagyis ma kezdenek. Utána jelentkeznek.
Nos még nem jelentkeztek.
Termeszetesen ráérünk...szerintük
2021. jan. 9. 21:01
37/62 anonim válasza:
na ez már sok szerintem
biztos el akarja adni a lakást?
nagyon fura hogy ennyi ideig huzzák..:/
38/62 anonim válasza:
36.azt kellet mondani hogy NEM ÉRTEK RÁ..ne neki legyen kénylemesebb...
hívd fel lássa hogy nem vagytok ezzel kisegítve.
39/62 anonim válasza:
ijeszt meg hogy felsőbb emberek segítségét fogod igénybe venni ha nem szedi össze magát és ez neki lesz rossz..
40/62 anonim válasza:
ez már nekem olyan mintha a tulaj benyelte volna a pénzed és megtagadja hogy át adja, azzal,hogy huzza a költözés dátumot. nagyon család dolgot érzek ebben de remélem csak a tulaj bénázik. te meg kérdező nem várhatsz ölbe tett kézzel hisz ezáltal csak azt éred el, hogy a tulaj kénylemesen inkétkedjen és hogy nem keresed állandóan azt hiszi hogy van ideje még ezért gondolja hogy ráérsz...mert én a helyedben simán ott lettem volna szemtől szembe megmontam volna neki hogy most költözik vagy én intézkedek...vagy ez a felsőbb emberek sztori is meggyőző lehet ha viszel magaddal egy öltönyös pasit vagy csajt napszemüvggel és sietted hogy kapkodjon külömben bajok lesznek...nem létezik hogy ennyi ideig huzzák miután meggkapták a pénzt és elvileg már normális ember aki házat ad el az mér készen áll költözésre...kéredező ne várd a sült galambot hanem intézkedJ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!