Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csepelnek miért olyan rossz a...

Csepelnek miért olyan rossz a megítélése?

Figyelt kérdés
Akárkit kérdezek csepelről (nem csepelit) az negatívan vélekedik róla, de ha megkérdezem miért gondolják így akkor nem tudják indokolni.
2020. jan. 27. 19:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
22%

Habár a stílusával nem, mondanivalójának egy részével egyet értek #24-nel.

Naivan azt hittem azért teszed fel a kérdést, mert érdekel mások véleménye, hogy miért rossz a megítélése Csepelnek.

A valóság az, hogy vitatkozni akarsz azokkal, akik szerint Csepel nem jó hely (pedig hidd el, nem érdekel a véleményed - veled ellentétben én nem kérdeztelek téged arról, hogy szerinted jó-e, én tudom, hogy nem), illetve megerősítést vársz azoktól, akik szerint igen.

Értjük. Szerinted jó, menj oda. Közben meg pontozd le azokat akik már éltek ott és tudják, hogy milyen.

2020. febr. 17. 14:33
 32/32 A kérdező kommentje:
Suttyó
2020. febr. 17. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!