Csepelnek miért olyan rossz a megítélése?
Egykori roma betelepités miatt
Sokat járok ki. Nyáron mikor a segélyért mezitláb mennek az önkormányzatba felkavaro v a pennybe a megnyilbánulásuk
A paneldzdumbuj után is otvar és sajnos a lakoházövezetnél is
Ez elmondható bármelyik kerületről. Mindenhol vannak balhés c-k.
Az meg, hogy egykori munkáskerület és kevés az értelmiségi... Egy munkásember is lehet becsületes rendes ember, ahogy egy úgynevezett értelmiségi is lehet egy alávaló alak, szóval ez semmit nem jelent.
Arányaiban semmiképp sem mondható el a többi kerületről.
Csepelen nagyobb arányban laknak mind romák mind egyszeri munkásemberek. Erzsébettel határos ami szintén nem a legjobb környék. Relatív messze van a bejárás ha a belvárosban dolgozik valaki (ezek mind-mind okok arra, hogy a kicsit jobban élő lakosság ne oda akarjon költözni).
A rendőrség statisztikái szerint kb annyi bűncselekmény történik csepelen mint a 11. kerületben ami meg elitkörnyék.
Szóval lehet igaz, hogy több a c, de mit izgat az ha nincs gond és biztonságos a környék. 🤔
Nekem úgy tűnik, hogy itt ismét a szokásos szidalmak hangzanak csak el de most sincs alátámasztva egyik se.
Kalap úr!
Hát én napi szinten többször keresztül megyek a Blaha, nyugati, corvin negyedi aluljárókon és környékükön. Elképesztő állapotok. Csepelen is meg meg fordulok és a nyugalom szigetének tűnik. Aztán sokak szerint mégis a belváros említett környékei szuper helyek, csepel meg mordor...
Mert az emberek saját meggyőződésük nélkül szajkózzák a másoktól hallott sztereotípiákat, mert ezzel jól értesültnek képzelik magukat.
Ilyen a Havanna lakótelep
- már teljesen lecserélődött a lakosság, semmi baj vele
a Nyócker
- aminek jelentős része olyan szinten kikupálódott, hogy megfizethetetlenek az ingatlanárak, lévén Budapest centrumában van
vagy Csepel és Erzsébet
- én Erzsébeten laktam sokáig és Csepelre járok dolgozni. Egyikkel sincs semmi baj, mindkettőt szeretem. Minden településnek vannak rosszabb részei, (még a méregdrága Pomáznak, vagy Csobánkának is!) ezeket fehérember kerüli és gond egy szál sem!
Ha nem nyerek a lottón, a következő házam Csepelen lesz, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!