Amerikában rossz megítélése van a country zenének?
Figyelt kérdés
Követek egy zenei oldalt, ahol sok az angol komment. Nem nagyon foglalkozom country zenével, de minden amerikai úgy használja, mint szitokszót, amikor valakit le akar szólni. Mint amikor i azt mondjuk, hogy valaki csak mulatós. "Jó zenész volt, de csinált country lemezt." "Minden country lemez ugyanolyan." "Nem utálok egy zenét se, csak a countryt, de az nem zene." "Ez nem rock, hanem country."2019. máj. 1. 10:13
1/12 anonim válasza:
Mert ha valaki angolul kommentel az csak amerikai lehet? :D
2/12 anonim válasza:
Mint nálunk a mulatós, nem sokan ismerik be, hogy szeretik. Divat szapulni.
3/12 anonim válasza:
Jo egyebkent szerintem az elso amerikai telepesek nepzeneje, szoval nem tudom miert utaljak annyira, minden country zenet a vadnyugati kocsmaban tudok elkepzelni, lovas sarkantyus cowboyok laba alatt. Amugy eleg erdekes stilus nekem bejon...:D pedig nem tul hangszergazdag mufaj, gitar, talan sarkantyu meg csizmakopogas mas nincs is benne. Scatman Joeara megorultem regen...:D
5/12 A kérdező kommentje:
1., nem, igazad van, de egyes kommentekből kiderült.
2019. máj. 1. 11:41
6/12 A kérdező kommentje:
De miért olyan, mint a mulatós? A countryhoz azért jobban tudni kell zenélni meg énekelni, nem?
2019. máj. 1. 11:42
7/12 anonim válasza:
Annyira nagyon nem utálhatják, csak ugyanannyira mint mások a rockot, rapet, vagy akármelyik irányzatot.
8/12 A kérdező kommentje:
Én mostanában láttam ezt, előtte sose.
2019. máj. 1. 15:03
9/12 anonim válasza:
Nem utaljak.
Aki kommentelt az lehet hogy nem is amerikai.
Redneckek szeretik a country zenet
10/12 A kérdező kommentje:
Kik a redneckek?
2019. máj. 6. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!