Általánosságban miért olyan rossz még a Peugeot-ok megítélése is ebben az országban?
Ezért írtál te szerencsétlen, hogy bizonygassad milyen jó autód van?
Nincs neked életed?
Nalunk van a csaladban egy 206 1.4 HDI,,, haat volt mar vele baj boven sajnos foleg elektronika
Pl ha bezarjuk spontan elindul a hatso ablaktorlo es megy 2-3 percig , neha inditasnal csinalja, neha nyitasnal , elektromosablakemelok mind cserelve mar benne ,a vezetooldali mar2x :S...stb allandoan van vele valami ja meg adagolot kellett cserelni 175 ezer korul ....
Aha, akkor az enyém határeset, 9 éves lesz dec-ben, most lesz egy bal oldali izzócsere, eddig csak klímatisztítás,
kipufogó dob hegesztés meg akksicsere volt, remélem más
nem lesz, bár az elektronikától kissé tartok.
Kérdező, a vicc az, hogy ezeknek még az életben nem volt, nemhogy peugeot, de még csak francia autójuk sem.
Nekem ez már életkoromból adódóan a kb 6. peugeot-om, volt rengeteg, főleg német autóm, de...valamiért mindig visszatérek a peugeotokhoz, főleg azért, mert tele lesz a hócipőm az épp aktuális német trágyadombbal.
Most egy kis dízel peugeot van, órájában 398e km kb, motorja 1 gramm olajat nem fogyaszt! Én raktam bele kb 150e km-t. Az adagolójával szoktak lenni bajok, de az melyik autón nem?
Egy valami zavar benne:
Mindenki le akarja túrni az útról, szabályosan agressziót váltok ki vele az emberekből.
Más német szarnál nem tapasztaltam ezt.
Amúgy tegnap voltam egy szerelő komámnál, volt ott épp egy 1.9tdi audi, az ürge 2 liter olajat öntött bele, 350e km volt a motorjában. De folyamatosan éltette, hogy ez milyen jó, tönkretehetetlen autó, és milyen szép hangja van....
A magyar egyszerű ember: korlátolt, nem tájékozott, előítéletes, sötét.
Talán ennyi a magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!