Csepelnek miért olyan rossz a megítélése?
"Ezeknél Csepelnek sokkal rugalmasabb a közlekedése, tehát az indokod nem indok, legfeljebb leírtad a saját, egyéni kényelmi szempontjaidat."
Az egész kérdés nyilván szubjektív szempontokat érint.
Nem akartam leírni sokadszorra is azt, hogy régi proli hely, meg hogy az ott élő ismerőseim szerint is sok a cigány. Ettől függetlenül biztos vannak jó részei.
"Csúcsidőben talán 7 percenként jár a hév. Hat ez valóban rengeteg idő. Mondjuk én vidéken nőttem fel, ott egy busz volt óránként. Aztán ott is élnek még mindig emberek."
Hála a jó atya égnek, valamennyire rugalmas a munkaidőm, így nem kell csúcsidőben járnom. Remélem ha hétköznap nem munka miatt kell menned valahová, vagy hétvégén mennél el otthonról, akkor is 7 percenként fog járni, és pont a megálló tőszomszédságában laksz :)
No de majd meglátod, mennyi lesz az a pici fél óra plusz, ami kapásból napi 1 óra plusz, és szerintem ez még csak egy óvatos becslés.
Akkor menj oda.
Miért zavar mások véleménye?
És miért kell lepontozni?
Egy vidéki suttyó bemegy a pesti prolik közé.
Pont.
Megtaláltad a helyed.
Nem kell ezt túlragozni, még hogy másnak miért jobb a megítélése.
Én senkit nem hülyéztem, proliztam, vidéki suttyóztam le. Te beszélsz itt ilyen bicskanyitogató stílusban.
Kérlek többet ne kommentelj ide!
Nincs szükség itt az ilyen fajta emberekre!
Korábban már jelentettem, megnézték és rendben találták.
A másikat azért törölték, mert a cigányokról mondott véleményt és mint tudjuk az érzékeny téma, te meg csak egy kiszolgáltatott, mezei fehérember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!