Miért esik sok nőnek nehezére a házimunka?
2-3 perc a teregetés? Ha kimosok 2 kabátot, akkor. Vagy tényleg nagyon szuper vagy :-)
Mi semmit nem csinálunk hétvégén (nyilván a konyhát nem hagyjuk dzsuvásan, söprés, felmosás belefér) mert úgy nőttünk fel mind a ektten hogy a hétvége a takarításé. Nem, a hétvége a családé.
De egy példa: a jogosítvány megszerzése sokaknak gondot okoz, én mindenből átmentem elsőre protekció és boríték nélkül. Ettől nem leszek több és nem játszom meg az értetlent hogy másnak miért nem megy :-)
A kérdés az volt, hogy mi a nagy szám benne.....
Na mindegy.
Ha az idő a kérdés: a gyerekek nem egyformák. Az "első perctől alszik magától a kiságyban egy hang nélkül" gyerektől a "csakanyakezében, akkor is csak 30 percet egyhuzamban" gyerekig széles a skála.
Jézus Máriám. Mennyi az a kevés alvás??
Én 10-kor alszok, 3-kor kelek aztán 6.30-kor. Ne értsetek félre, tényleg nem provokálni akarok. Sokszor egészséges, fiatal anyák panaszkodnak itt a gyiken. Hogy baba mellett nincs idő.. nem inkább néha igény nincs takarításra mert jobb pihenni, mikor a gyerek?
Én úgy csinálom, hogy egyik alvásánál mosás-teregetés-hajtogatás, másiknál pihi. És így felváltva csinálom a kettőt. Nem az a bajom, hogyha nyűgös, ölbebaba egy gyerek, hanem azzal, hogy úgy csinálnak páran mintha a világot megváltanák azzal, hogy ki tudnak takarítani mikor a férj otthon van. Most is volt egy kérdés, hogy anyuka szoptatott és megkérte a férjét, hogy tegye be a szennyest a gépbe. A férj betette, megkérdezte, hogy óhajt-e még valamit, erre megsértődött, hogy ő szoptat és mindent ő csinál. Holott nem értem, ha két ember ügyel a rendre, mi olyan nagy szám benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!