Mit tegyek, ha a gyerekeim ennyire lusták?
"naponta többször meg kell verni az ilyen kis pi...at."
Nincsen igaza, mert én is ellenzem a verést.
Az ilyen kis pi...at ugyanis rugdosni kell addig, amíg végre felemelik a va la gu kat és megmozdulnak!!
Amúgy védjed őket továbbra is és legyél csak a házi cselédjük egy életen át!
Nemsokára odahozzák majd a pasijaikat, akiket szintén kiszolgálhatsz majd.
Azután ha már kiöregszel, beraknak egy otthonba.
Gratulálj magadnak a nevelésedhez.
Kis korban rá kellett volna őket szoktatni valami minimális házimunkára... Bár velem se tette ezt anyám (a kerti munkában és a meszelésben mondjuk igen, házimunkában nem), viszont empatikus vagyok és nem olyan nagyon pofátlan, hogy másra lőcsöljem az összes ilyen munkát, bármennyire nem szeretem ezeket (azért a zömét ő végezte, de első szóra vittem szemetet, sokszor mosogattam, ésatöbbi). Szerintem egy kicsit is normális ember felfogja, hogy utolsó dolog a saját anyját cselédnek használni.
Persze valamit még most is lehet tenni. Jogos gondolat, hogy ne csináld meg helyettük, amit csak lehet, ne rakd rendbe a szobájukat, ne moss rájuk, ha nincs a szennyes a helyén. S persze pasikat nem hozhatnak, ha mégis, dobd ki azokat, ha nem mutatták be s kaptak engedélyt. Ez a te házad. Nem vagyok a híve a túlzott szigornak, de az ilyen kis rest csajokat, akik csak pasizni tudnak, ráncba kell szedni, a saját jól felfogott érdekükben. Ha csak enyhe sokkterápiára van lehetőség, akkor úgy, de lássák, hogy nem tehetnek bármit. Bár ennyi év után nehéz lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!