Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a gyerekeim...

Mit tegyek, ha a gyerekeim ennyire lusták?

Figyelt kérdés
Van két darab lányom, de sajnos semmit nem csinálnak. A szobájuk úgy néz ki, mint egy disznóól. Mindig arra várnak, hogy majd én rakom eemdbe a szobájukat. Hiába kérem semmit nem csinálnak meg. Még arra sem képesek, hogy berakjanak egy mosást, vagy kivigyék a szemetet, pedig ezek tényleg nem nagy dolgok. Állandóan hozzák haza a link pasijaikat, akik szintén igénytelenek. Sajnos a tanulmányi eredményeik is nagyon rosszak. Hiába mondom, hogy nem lesz belőlük semmi, nem érdekli őket. Szerintetek mit tegyek?

2016. okt. 26. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hajó már elment,kérdező!És ezt TE cseszted el.Hozzák haza a link pasijaikat?!15,17 évesen?!?!Csak gratulálni tudok Neked!Felneveltél 2 semmirekellő kis ribit.
2016. okt. 27. 08:48
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Én már a koruknál leblokkoltam. Nem szégyellik magukat?

Egy 15 éves gyerek tanuljon, ne fiúzzon, egy 17 évesnek meg már mondhatod, azt nem fogja érdekelni. Majd akkor döbbennek rá, ha nem lesz anya, nem lesz aki kinyalja a seggüket, szó szerint.

2016. okt. 27. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:
7%
Utolsó vagyok.. le kellett pontoznotok élettelen nyomorékok :))))
2016. okt. 28. 00:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kioktató és lekezelő válaszokat!
2016. okt. 28. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

"Köszönöm a kioktató és lekezelő válaszokat!"

Mégis mit vársz tőlünk??

Otthon körbeugrálod a két lányodat, akik gondolom, hogy egész álló nap csak pasiznak, számítógépeznek meg zabálnak.

Aki írta, hogy fenyítsd meg őket, ha már a jó szó nem használ -a tudatos félrenevelésed miatt- azt kioktattad, hogy mit képzel.

Ezek után csak azt tudom javasolni, hogy hizlald csak tovább a nagy s e g g ü k e t, azután ha elérték a vágósúlyt, hívj egy böllért.

2016. okt. 28. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:
87%

"Van két darab lányom"

A leírtak fényében ha rajtam múlna, már négy darabban lennének!

2016. okt. 29. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!