Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Jajj, segítség. Ide ragadtam...

Jajj, segítség. Ide ragadtam a székhez, pedig jó lenne rendet rakni. :D Ti hogy ösztönzitek magatokat, ha lusták vagytok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ezt netfüggőségnek hívják... :) szerintem...amiről te beszélsz... XD
2011. jún. 11. 10:19
 2/10 Toto652_89 ***** válasza:

Fogom magam és ELKEZDEM... csak elkezdeni nehéz, utána megy.

Próbáld ki! Most is megyek mosogatni, holott nincs kedvem hozzá.

2011. jún. 11. 10:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok függő, hétköznap nem is szoktam internetezni. Csak most gondoltam leülök egy kicsit gyakorikérdésezni, ha már úgyis hétvége van... :)

Hát igen második, előbb-utóbb meg kell tenni. Csak azok az " 5 percek" ... :) De szerintem megyek is , neki kezdek.:)

2011. jún. 11. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:

gondolj arra, hogy milyen szép rend lesz, ha megcsinálod :D

mondjuk én is inkább impulzusszerűen takarítok, pakolok, főleg ha a fejemben nincs rend. olyankor ha rendet rakok, kicsit segít magamba merülni.

2011. jún. 11. 10:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Sikerült kitakarítanom. Meg is érte, találtam 200 forintot. :) Fizetség a jó munkáért. :D

Teljesen igazad van, utolsó! Én is elméláztam az elején egy-két dologról, aztán már teljesen üres lett az agyam. Jól is esett ez az rendrakás, mit ne mondjak... :D

2011. jún. 11. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Amikor nehezen veszem rá magam, felrakom az mp3-lejátszót (feltéve, hogy nincs a közelben a gyerek, mert akkor letépi a fejemről) és erősen a zenére koncentrálok, próbálok ritmusra pakolni és azt képzelem, hogy ez amolyan aerobik-óra:)

A mosogatásnál veszek egy nagy levegőt és megpróbálom visszatartani, amíg bepakolom a gépet:D ha ott van a gyerek, mondókázom neki.

Szóval végül is mindegy, csak valami máson pörögjön az agyam, különben belediliznék a rendrakásba / takarításba.

Közben azzal motiválom magam, hogy ha sokáig halogatom a dolgot, egyre nehezebb lesz helyretenni mindent, így "rugdosom" magam.

2011. jún. 11. 16:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Jajj,ez nagyon tetszik :) aerobik-óra :D :) köszönöm a válaszodat!:D :)
2011. jún. 11. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
én mindíg nekiálok pakolni és meglátom hogy megy a gép üresen facebook gyakorikérdés és rögtön ideszív a mágnes utána nehezen erőtveszek és tudom ha már megy a porszívó akkor addig nem kapcsolom ki amig rend nem lessz de általában mindig ugy motiválok hogy rendet lkell tennem
2011. jún. 12. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a Flylady programot! Magyarul is megtalálod, írd be a keresőbe.

Mondjuk most pakolj egy kicsit, (10 perc menni fog?), aztán jutalomképpen keresd meg!

2011. jún. 12. 17:42
 10/10 anonim válasza:
Én mindig nézek valami olyan filmet vagy egy sorozatból egy rész amit már csomószor láttam mert Én azt szeretem ha nincs csend és megy valami a háttérbe, meg nem szeretek csak úgy zenét hallgatni.
2015. dec. 30. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!