Miért esik sok nőnek nehezére a házimunka?
Mert annyi a teendő hogy aludni sincs ido.
Es napi 3/6 ora alvással takarits vigyorogva es szolgald az uradat, kozben sikald a foltokat, sterilizalj, szoptass, fejj, altass, kávé tilos.
Nem vártam arra, hogy majd a férjem megcsinálja. Magától segített. De ez előtte is így volt és azóta is így van. Sőt amikor ő volt gyeden és én dolgoztam, én is segítettem neki minden szó nélkül.
A 3-asnak. Az első három hónapban egyedül, kiságyba letéve a mi fiunk is kb 6 órát aludt egy nap, ha aludt. Bezzeg kézben, férjem mellkasán és guruló babakocsiban mint a mormota. Aztán elmúlt ez, es szépen aludt az ágyában.
Nálunk volt, hogy pirkadatig sirt, pirkadatig volt a kezemben.
Eddig minden anyuka pont azt kerdezte tolem, hogy ugye hogy egybefolyik a nappal es ejszaka?:)
Hát én ugyanugy toppon voltam ejjel mint nappal, kb aludtam 3-4-szer 2 orákat, igy volt meg a napi 6-8..
Egészségedre!
Nem mindenki mártír, s hála az égnek nem minden férfi hímsoviniszta disznó, akinek ki kell nyalni a hátsóját.
Vannak normális "példányok" is, akik egyetértenek, hogy közös gyerek közös meló, ahogy a háztartás is, hisz közösen koszolunk.
Most valójában az a bajod hogy mások egyenrangú kapcsolatban egyformán ellátják a házimunkát és a gyereket, vagy inkább az, hogy a tietek nem ilyen?
Mert gondolom másként nem zavarna hogy idegenek mennyire és hogyan tartják rendben a saját lakásukat, kivéve ha esetleg irigykedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!