Hölgyek! Mennyire zavaró a párodnak a szennyes zoknija és alsóneműje?
Hogyan tudnám meg beszélni azt a párommal hogy legyen már egy kis intimitás ilyen téren hogy ne lássam főleg a ****** gatyáját mert kiábrándító!
Ő külföldön dolgozik és hetente jön haza a kupac szennyesével. Nem az a baj hogy ki kell mosni de igazán ki dörzsölhetné belőle a szennyeződést és úgy haza hozni ha már ott lusta neki állni a mosásnak.
olyan eset is volt hogy levetett alsó gatyát találtam a tiszta ruhák között.
26 éves férfi egyébként
Azért nem úgy van az, hogy ezek az igénytelen fickók jöttek be az adott nőknek!
A férfiak között sokkal több az igénytelen, mint a nők között, megváltoztatni pedig nemigen lehet őket, szóval el kell tűrni.
Vagy másik opció: a nőnek nem kell az ilyen férfi, de akkor a családról, gyerekről is lemondhat.
Nyilván nem ezt fogja választani, érthető okokból.
Ööö... Izééé... Egy kérdés... Hogy lehet ****** a gatya? Most nem azért, de WC papír használata...?
Nem azt kell neki megmondani, hogy dörzsöje ki a gatyából a féknyomot, hanem hogy WC-zés után törölje ki rendesen a hátsóját, ha kell, használjon babapopsitörlőt is.
18 éve mosok a férjemre, de soha nem volt semmi az alsónadrágján.
De azért érdekel, mit fogtok csinálni, ha neadjisten pelenkázni kell a párotokat.
Hát most megleptetek. Volt már pár párkapcsolatom, sőt mindegyik naciját mostam már ki, még az első szerelmemét is... de soha nem volt féknyomatos a nadrág.
A legnagyobb foltot az izzadság hagyta rajta (kicsapódott só), de én még szarosan soha nem láttam egyik férfi gatyáját sem! :O
Én is inkább rászoktatnám a wc-papír használatára, mert azért ez már nem ovi, hogy ne tudjuk, hogyan kell kitörölni a fenekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!