Hölgyek! Mennyire zavaró a párodnak a szennyes zoknija és alsóneműje?
Hogyan tudnám meg beszélni azt a párommal hogy legyen már egy kis intimitás ilyen téren hogy ne lássam főleg a ****** gatyáját mert kiábrándító!
Ő külföldön dolgozik és hetente jön haza a kupac szennyesével. Nem az a baj hogy ki kell mosni de igazán ki dörzsölhetné belőle a szennyeződést és úgy haza hozni ha már ott lusta neki állni a mosásnak.
olyan eset is volt hogy levetett alsó gatyát találtam a tiszta ruhák között.
26 éves férfi egyébként
Meg kell neki mondani egyenesen.
Speciel én nem érzek így, engem nem zavar a párom szennyese. AKkor sem, ha problémája volt és épp ***
De én eü-s vagyok, rosszabbat is láttam már ennél. Lehet, hogy ezért nem zavar. Meg talán azért sem, mert a férjem tudja kezelni a mosógépet, és ha épp ő jut oda, ő mossa ki.
29 éves férfi egyébként.
Csak be kell vágni a mosógépbe a gatyát, nem nézegetni meg szagolgatni. Ha még kézzel mosnál, akkor megérteném, de csak egy gépbe dobod be.. A gyerekedét se fogod kimosni?
Ha meg ennyire zavar, akkor mondd meg neki.
Nem volna ez ekkora probléma, ha a pasasotoknak meg lenne az alapvető higiéniája.
Ti viszont olyan párt választottatok magatoknak, aki a saját s e g g é t sem képes tisztára törölni, hát nézegessétek!!
Amúgy ezen a téren is igaz, hogy megtalálja a zsák a foltját, vagyis olyan nagyon ti sem lehettek igényesek, ha az ilyen pasasok jöttek be...
Engem nem zavarna.
De esetleg megmondhatod neki, hogy rakja be ő maga a mosógépbe, vagy tegye be az összes szennyesét egy erre a célra előkészített dologba, ne neked kelljen kutakodni a holmija között, hogy mi az ami tiszta, mi az ami nem, és akkor neked csak egyenesen a gépbe kell rakni, szórni a holmikat, akár oda se kell nagyon nézned, ha zavaró a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!