Milyen idegesítő/zavaró szokásai vannak a rokonaidnak?
Például: Nekem a sógornőm mindig sokat beszél, sokszor hülyeségeket és ennek a tetejében lassan beszél, és úgy körül ír mindent,hogy mire kiböki a lényeget már mindenki rájön magától.(egyébként a bátyám is ilyen, az ő feleségéről van szó)
Ezért utálom mikor szót kap valamelyikük, de őket is meg kell hallgatni:)
Párom mostohanagyanyja csattogtatja a műfogsorát.
Anyukája állandóan a virágokat akarja nyesni, nekem mondja hogyan viseljem gondjukat, pedig a párom teszi ezt, és látom hogy ilyenkor úgy néz rám, kint egy ufóra, nem csak nálunk csinálja ezt, hanem a szüleimnél is (még tudnék mesélni)
Apu mindig piszkálja az orrát.
anyu: szívogatja a fogát
tesóm: felnőtt létére állandóan a hajamat húzogatja:)
nagymama: mindig megkérdez valamit, de a választ nem hallgatja meg, nem is érdekli, csak szokásból kérdez.
Nagynéném: az egész egy rossz szokás
Másik nagynéném: ő a nagy megmondó, utálom ha bizalmaskodik, úgy csinál, mnt aki mindent tud, és ismer, mert az édesanyám sok dolgot elmond neki, közben én csak évi 2szer találkozom vele.
én: túl sokat beszélek, túl bizalmas vagyok, húzom az időt, kések... vannak akik szerint csak szimplán idegesítő vagyok
anyukám: Amikor gépelek és megkérdezi tőlem, jöhet-e. Amikor azt felelem neki KEDVESEN, hogy még valamit meg kell csinálnom, aztán jöhet. Erre megsértődik. Képtelen várni akár 20 percet is. A tesómmal is ezt csinálja.
Én: öntörvényű vagyok, a saját igazamat védem
Tesómnak nincs idegesítő szokása, szerintem :D
Szerencsére a többi rokon nem sűrűn látogat bennünket, mert sokszor kritizálják anyukám főztjét azzal, hogy ők másképp főznek. Az unokabátyám feleségét mindenki utálja, mert ő tényleg nagyon idegesítő személyiség. Mindig azt hiszi, hogy ért a gyerekekhez, pedig ez nem így van! Látszik a két gyerekén, hogy nincsenek megnevelve. Amikor még picik voltak, nyilvánosan, pont az asztalnál szoptatta őket, hogy senki nem akart rájuk nézni, elment az étvágyuk. Emellett, tanácsokat osztogat, hogyan kell gyereket nevelni. Halálra idegesít mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!