Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tennétek ilyen költözés...

Mit tennétek ilyen költözés esetén?

Figyelt kérdés

Pl lány esetében a fiúnak, vagy fiú esetében a lánynak (párja) már van háza, kerttel, udvarral. De nektek pl nem tetszik a ház stílusa. A párotok miatt odaköltöznétek?

Másik kérdés pedig, hogy tetszenek-e nektek pl a barokk stílusú, elegáns, faragott bútorok?

2020. jún. 10. 14:42
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Praktikerben vásárolt progold tükörglett, pár teddyhenger + kevertettünk festéket egy közeli festékboltban, a fürdőbe pedig vettünk egy kicsit drága penészgátlós festéket, szerintem nem gyanúsan olcsó.

Hű, a falfelület már nem emlékszem hova lehet felírva, ~40 nm a lakás, ez már talán támpontot tud adni.

Szépen dolgoztunk, de nem ajánlom magunkat, elég volt ez nekünk egy időre. :D

(Még mindig nem értem mit kell "érteni" a festéshez alapszinten... Nyilván van helyzet amikor jobb egy szakember, de sokszor fölösleges erre elverni a pénzt szvsz.)

Amúgy egy ismerős szakit kérdeztünk kíváncsiságból, ő baráti áron 200k környéki összeget mondott. Vicc. :DD

2020. jún. 12. 08:12
 32/33 A kérdező kommentje:

Értem. Őszintén mondom, ügyesek vagytok. Jó, ha az ember ért az ilyesmihez.

Viszont én, mint üzletember, soha nem csináltam ilyet, nem a saját házamon fogok kísérletezni és botladozni. A festő, akivel általában festetek, 2 nap alatt kifesti a házat, takarítással, mindnenel együtt és mindíg meg voltam elégedve. Hogyha a haverom festeni fog mégis és ő akarja megcsinálni, semmi akadály én nem szólok bele. De nem hiszem hogy ő nekiállna

2020. jún. 12. 08:44
 33/33 anonim ***** válasza:
31: Köszönöm szépen. És az ismerős hozzáértő? Érdekelne vállal-e Pesten munkát jövőre.
2020. jún. 12. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!