Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a szituációban?
Jogosítványt, hogy ki tudjak hozza menni :D
Ez csak fellangolás, és hidd el Debrecenben is vanank jó pasik (pl én) szóval ne aggódj jön jobb okosabb, szebb, izmosabb pasi. Költözz nyugodtan , várunk szeretettel ;)
Nem is ismered, de szerelmes vagy 😆
Istenem gyere le...
Második igazad van ,rosszul fogalmaztam meg.Inkább megfogott benne vmi ,ami elmagyarázhatatlan és szomorúvá tesz , hogy Debrecen miatt meg sem ismerhetem rendesen .
Az első igazad van , én is gondolkodtam rajta , hogyha már ott leszek akkor egyszerű lesz.
Ez csak hirtelen fellángolás, nem szerethetsz valakit akit nem is ismersz. Kevés az információ, pl. azt sem tudjuk, hogy milyen messze van tőled Debrecen. Szerintem egyelőre hagyd a dolgot, ha ő elkezd nyitni feléd, akkor kell majd ilyenek gondolkozni, mi lesz majd júniusban... addig még sok minden történhet.
Egyébként a barátom és köztem 300 km van, 2 hetente találkozunk míg nem lesz összeköltözés. Nehéz, de ki lehet bírni ha igazán szereti egymást két ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!