Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek ez már a bérlői...

Szerintetek ez már a bérlői generáció, hogy 20on évesen szülői tàmogatás nélkül (nagy támogatás) nem tudunk lakást venni?? Itt most az ország gazdagabb részére gondolok (nem Zala, Borsod meg ezek..)

Figyelt kérdés

2022. okt. 5. 06:28
 81/109 anonim ***** válasza:
69%

Ennyiben voltak okosabbak mint te, akkor vették, amikor lent voltak az árak.

Te meg akkor akarsz amikor fent vannak.

De 5-6 éve a fizetések is jóval alacsonyabbak voltak.

2022. nov. 22. 18:55
 82/109 anonim ***** válasza:
100%

Öhm az ugye megvan, hogy aki most huszonéves, az simán lehet hogy 5-6 éve még tanult? Én is csak annyit tudtam melózni hogy a kiadásaimat fedezzem, mert tanultam 5-6 évvel ezelőtt. Huszonéves vagyok.

2022. nov. 22. 19:01
 83/109 anonim ***** válasza:
69%

Na, viszont most kétszer annyit keresel legalább mint én.

Az éremnek mindig két oldala van.

2022. nov. 22. 19:03
 84/109 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tudom honnan szeded.

2022. nov. 22. 19:05
 85/109 anonim ***** válasza:
69%
Mert sokat tanultál, azok jól keresnek.
2022. nov. 22. 19:15
 86/109 A kérdező kommentje:
81-es nem okosabb, egyszerűen csak szerencséje van, hogy akkor volt lakásvásárlás előtt… jelenleg annyiért tudsz egy garázs venni mint akkor egy lakást. Vagy elköltözöl kelet-magyarországra az orkok közé, az avason talán kapsz még panelt egy pesti garázs áráért
2022. nov. 22. 20:00
 87/109 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki keres jól aki sokat tanult.

Plusz "huszonéves" a 21 éves is, ő 5-6 éve gimibe járt...

Tényleg nem értelek

2022. nov. 23. 07:32
 88/109 anonim ***** válasza:
71%

A 85-ös tényleg nem tudom mit értetlenkedik. A picit idősebbek valóban ha nagyon akartak, tudtak venni lakást számos alkalommal. Én is legutóbb még gimnazista és egyetemista voltam, amikor valóban lent voltak az árak, nyilván nem tudtam venni 2010-2015 körül. Ellenben sok mostani 35-40 körüli kollégámmal, akik

Ja és 85-ös nem az a baja a fiatal generációnak, hogy nem kap egy tehermentes saját lakást. Hanem hogy a 20% önerő (plusz egyéb költségek) összegyűjtése, majd a többi részre a hitel felvétele és annak fizetése is lehetetlen feladat jelenleg még a jól kereső fiatalok számára is. Minden csak azon múlik, hogy mikor születtél.

2022. nov. 23. 07:45
 89/109 anonim ***** válasza:
75%

Én 30 évesen vettem meg az első szoba-konyhás wc és fürdőszoba nélküli lekuszult lakásomat egy cigányos házban.

Rengeteg munkával felújítottam, wc-t, furdőt kialakítva.

Akik itt nyavajognak, kifirdultak volna, mindenki újépítésű szuper modern lakásban kézelődik.

Így valóban nem lesz soha.

2022. nov. 23. 08:21
 90/109 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg is olyan házban lakok amit rengeteg munkával a két kezünkkel újítottunk fel meló után esténként. De még ilyen házat SE tudunk venni 50 éven belül. Most megnéztem kíváncsiságból, a településen ahol élek a legolcsóbb meghirdetett ingatlan 27millióért egy BONTANDÓ állapotú kunyhó. (Nem én mondom rá hogy leszóljam hanem így is hirdetik)

Lehet hogy valahol az Isten háta mögött kumutyinban csak az új modern luxusvilla drága, de ahol van munka meg tömegközlekedés, ott már az üres telek is elérhetetlen.

U.i.: még mielőtt megkapnám, ahol most lakunk az nem a saját házunk természetesen.

2022. nov. 23. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!