Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ingyen albérletbe elmennél?

Ingyen albérletbe elmennél?

Figyelt kérdés

Lehet kifogok venni egy két szobás lakást Budapesten. Azonban nekem csak egy szobára van szükségem. Gondoltam a másikat egy olyan lánynak kiadnám ingyen akinek szüksége van rá és nem nagyon van pénze. Viszont az zavarna ha fiukat hozna fel, így ez az egy szabály lenne. Van barátnőm és nincs semmi olyan szándékom az illetővel. Csupán lenne kellemes társaságom otthon.

23 éves rendes normális srác vagyok. Most nem várok jelentkezőket.

Csak érdekelne, hogy erről mi a véleményetek nektek lányok?

Csak hátsó szándékot lehet feltételezni rólam? Vagy érdekelne sokakat?

2021. okt. 26. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
72%
Na, kérdező, találtál lakótársat?
2022. febr. 20. 12:58
 62/64 A kérdező kommentje:

Mégse költöztem albérletbe szóval nem. :)

Viszont a mostani barátnőm biztos nem nézné jó szemmel, szóval ha albiba költözök se jöhet szóba egy ilyen dolog. ^^

2022. febr. 21. 14:17
 63/64 anonim ***** válasza:
84%
Szóval csak nagy kamu volt az egész, hogy gerjeszd a feszültséget, magyarul provokatív kérdés!
2022. febr. 21. 15:51
 64/64 A kérdező kommentje:

Nem. Azt írtam lehet. Akkor még más volt a helyzet. És csak vélemények érdekeltek.

De ha kamu lett volna?

Kérdésre válaszolni kell és kész. Aki ennyit nem bír felfogni az idióta.

Köszi puszi. <3

2022. febr. 21. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!