Ingyen albérletbe elmennél?
Lehet kifogok venni egy két szobás lakást Budapesten. Azonban nekem csak egy szobára van szükségem. Gondoltam a másikat egy olyan lánynak kiadnám ingyen akinek szüksége van rá és nem nagyon van pénze. Viszont az zavarna ha fiukat hozna fel, így ez az egy szabály lenne. Van barátnőm és nincs semmi olyan szándékom az illetővel. Csupán lenne kellemes társaságom otthon.
23 éves rendes normális srác vagyok. Most nem várok jelentkezőket.
Csak érdekelne, hogy erről mi a véleményetek nektek lányok?
Csak hátsó szándékot lehet feltételezni rólam? Vagy érdekelne sokakat?
Nezz korul kicsit alberletes csoportokban, hogy kik szoktak nagyon aron alul, kaucio nelkul vagy esetleg ingyen szobat/ lakast keresni.
Na hat nem eppen szep, cuki kislanyok, akikre te vagysz. Bar izles kerdese.
Ha nem gond, hogy mondjuk 1-2 gyerekkel koltozne, akkor tuti hamarabb talalsz megfelelo jeloltet 🤣
Es persze talalj ilyen balek tulajt (nem fogsz), aki abba belemegy, hogy mindenfele putrist koltoztetsz be a lakasaba.
Majd zárom az a ajtóm. ^^
Elfogadom a véleményeket és megértettem.
Azonban remélem, hogy mégis tudok valakinek segíteni. Lehet az az illető meglátja a jót is a dologba. Lehet 10 emberből 1 van aki tényleg nagyon szeretne már elköltözni csak sajnos nem teheti meg. Ha az ő szemével nézzük akkor lényegébe erről van szó.
-Budapesten lakhatás, saját szoba.
-Finom ebédek ha úgy van.
-Nyugalom.
-Egy szimpatikus lakótárs.
Igazából semmi negatívumba nincs része az illetőnek, ugyanis nem szándékozom megerőszakolni és semmi ilyesmi.
Köszönöm a véleményeket sokat segítettetek! ^^
Már tudom, hogy kb. mindenki negatívan fogadná ezeket a dolgokat.
Ezesetben egyedül fogok lakni. Ha pedig ismerkedésem során találok egy nehéz sorsú lányt, akkor felajánlom neki.
25: "mindenki dolgozik a rokonságba és így mindenkinek van pénze albira vagy lakásra"
Melyik országról van szó?
Mert nálunk a Hajdúságban az, hogy valaki dolgozik, nem egyenlő ezzel.
Teszemazt egy egyedülálló szülő keres 145-öt és eltart 2 gyereket, és nem tud még a saját lakhelyén se albérletet fizetni, nemhogy még egy világvárosban IS mindkét gyerekének... plusz a vonatozás ugye...
Nyaralni sem tudnak elmenni évtizedszám az emberek, nemhogy 5-8 évekre két-három helyen lakást bérelni egyszerre, uramatyám, hol élsz te?
Ez az átlag, nem az, amiről beszámolsz.
"Egy szimpatikus lakótárs."
"Finom ebédek ha úgy van"
Hát ez már nem nagyon klappol azzal, hogy "Nyugalom"
Csak egy lehetőség. 😂
Nyilván nem kell enni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!